You are here
Home > Economic > Diverse > Maria Constantin, bătută de o femeie care a prins-o în pat cu iubitul ei. Dezvăluiri şocante în faţa fostului soţ:
loading...

Maria Constantin, bătută de o femeie care a prins-o în pat cu iubitul ei. Dezvăluiri şocante în faţa fostului soţ:

Maria Constantin devine o vedetă mai controversată pe zi ce trece. Odată cu timpul, apar din ce în ce mai multe informaţii. Mara Bănică a mai dezvăluit o întâmplare controversată despre cântăreaţa de muzică populară.

Jurnalista a dezvăluit faptul că Maria Constantin a mai avut o experienţă neplăcută în Gorj. Aceasta ar fi avut o aventură cu iubitul unei prietene de-ale sale, iar aceasta ar fi intrat peste cei doi şi ar fi lovit-o pe artistă.

„O cântăreaţă din Gorj a intrat şi a bătut-o pe Maria în casă pentru că se iubea cu iubitul ei”, a dezvăluit Mara.

Interesantă este reacţia fostului soţ al artistei, Ciprian Tapotă, care deşi nu a vrut să recunoască concret povestea, a avut felul său de a confirma aventura.

„Ce-mi faci Mara…”, a spus acesta cu un oarecare zâmbet pe buze.

Despre mariajul Mariei Constantin şi al lui Marcel Toader

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Top