You are here
Home > Economic > Diverse > Ce spune Laura Cosoi despre relatia lui Smiley cu Gina Pistol! Vedeta a avut o reactie incredibila la adresa fostului iubit:
loading...

Ce spune Laura Cosoi despre relatia lui Smiley cu Gina Pistol! Vedeta a avut o reactie incredibila la adresa fostului iubit:

Cea mai noua relatie din showbiz a uimit pe toata lumea. Smiley si Gina Pistol se iubesc de cateva luni bune, insa cei doi nu vor sa recunoasca nimic.

La sfarsitul lunii august, Revista Spy detona bomba: solistul și Gina Pistol au o relație care durează și se consumă intens de circa trei luni.

Recent, Laura Cosoi, fosta iubita a cantaretului, a fost intrebata, la un eveniment monden, ce parere are despre relatia celor doi.

Vedeta a fost destul de discreta si s-a rezumat in a spune ca cel mai bine e ca Smiley sa ofere detalii despre povestea lui de iubire.

„Îţi dai seama că nu aş putea să fac asta în public, să mi se întoarcă toate cuvintele. Dacă sunt împreună, foarte bine!

Dar cred că cel mai bine ar fi să îi întrebaţi pe ei!”, a declarat Laura Cosoi pentru wowbiz.ro.

Laura Cosoi si Smiley s-au despartit in 2012, dupa o relatie de 5 ani. De 2 ani, blondina este maritata cu Cosmin Curticapean, om de afaceri.

In schimb, Gina Pistol nu a fost maritata niciodata, iar ultima relatie a avut-o cu Alin Cocos, de care s-a despartit la inceputul anului.

Se zvoneste ca prezentatoarea „Chefi la cuţite” ar fi fost parasita dupa 4 ani de relatie pentru Monica Orlanda, o binecunoscuta prezenta in lumea buna a Capitalei.

Cei doi indragostiti au fost acum aproape doua luni într-o vacanță romantică pe teritoriu grecesc, în Mykonos, departe de ochii celor care le-ar fi putut da în vileag povestea.

Povestea despre care cei doi preferă să nu vorbească deocamdată. „Prefer să rămână între noi povestea asta. Nu doresc să vorbesc despre viaţa mea personală”, a declarat Gina Pistol.

În plus, întrebată de jurnaliști ”Cum îl strigi?”, Gina a fost directa: ”Cum răspunde!”. Smiley a spus doar: “Nu vreau să comentez..”

Lasă un răspuns

Top