You are here
Home > Actualitate > Era insărcinată în 8 luni, dar soțul ei s-a impuscat! Când ambulanta a ajuns acasa la ei, femeia a avut un mesaj important…
loading...

Era insărcinată în 8 luni, dar soțul ei s-a impuscat! Când ambulanta a ajuns acasa la ei, femeia a avut un mesaj important…

Lillian și Rudy Ross s-au întâlnit în liceu și nu a durat mult până s-au îndrăgostit, ceea ce i-a unit a fost dragostea lor comună pentru vânătoare și câini. Femeia își amintește: ,,Putea să fie ciudat cu mine, nu trebuia să ascundă cine era cu adevărat”. La aniversarea lor de un an s-au căsătorit și nu mult după nuntă, Lilly a aflat că era însărcinată.

Era insărcinată în 8 luni, dar soțul ei s-a impuscat! Când ambulanta a ajuns acasa la ei, femeia a avut un mesaj important care a salvat de la moarte zeci de oameni! Incredibil ce le-a zis

În ciuda veștilor minunate, aceasta a fost o perioadă extrem de stresantă pentru acest cuplu. Ei mai suferiseră și înainte o pierdere de sarcină, iar femeia se temea că va fi diagnosticată cu cancer ovarian, multe lucruri puteau să meargă prost, dar medicii i-au aigurată că fiul lor creștea sănătos în pântece.

Deși erau fericiți și au început să facă pregătiri pentru copil, depresia lui Rudy a devenit din ce în ce mai puternică, Lilly știa că se mai luptase cu această boală și în trecut, dar nu avea idee cât de grav era, soțul ei își ținea chinul în interior. Apoi, înainte ca Rudy să împlinească 21 de ani, au avut o ceartă, el s-a dus afară și s-a împușcat. Femeia era cu nepotul ei în mașină și încă își amintește oribilul sunet al împușcăturii. În acea zi la ora 2:17 p.m., Rudy a fost declarat mort.

Soțul ei fusese înainte de acord să devină donator de organe, soției sale îi revenea deciziile de a fi de acord cu dăruirea fiecărui organ din corpul soțului ei. Totul a mers bine până când s-a ajuns la donarea FEȚEI LUI, deși a primit asigurări că cel care o va primi nu va arăta ca Rudy. În cele din urmă a acceptat. Câteva săptămâni mai târziu s-a născut bebelușul Leonard, Lilly acum ține legătura cu toți oamenii care au primit organe de la tatăl băiatului, iată ce mărturisește chiar ea: ,,Vreau doar să îi arăt, mai târziu, câți oameni a salvat tatăl lui”.

Această femeie este un adevărat model de putere, a fost capabilă să supraviețuiască unei reale tragedii și apoi să ducă sarcina până la capăt, totul în timp ce era de acord să salveze vieți! Dacă nici asta nu merită DISTRIBUIT, atunci nimic nu merită!

Lasă un răspuns

Top