You are here
Home > Actualitate > Secretul unei bătrâne: cum să ai o căsătorie fericită. Povestioara care îți va topi inima!
loading...

Secretul unei bătrâne: cum să ai o căsătorie fericită. Povestioara care îți va topi inima!

A fost odată un bărbat și o femeie care au trăit o viață lungă și fericită împreună. Își împărtășeau secretele și experiențele, dar soția i-a cerut bărbatului să nu facă niciodată un singur lucru: să nu deschidă niciodată cutia veche de pantofi pe care o păstra ea pe raftul de sus al dulapului ei.

Bărbatul nu a întrebat niciodată despre conținutul cutiei. El credea că este ceva intim, feminin.

Într-o zi, femeia s-a îmbolnăvit. În curând starea i s-a agravat și ea i-a cerut soțului să îi aducă cutia la spital, pentru că era timpul ca el să afle ce se ascundea acolo.

Bătrânul a venit acasă, a găsit cutia și a deschis-o. Aici a găsit două păpuși tricotate și un teanc de bani. Erau 95.000 $. „De ce? Cum?” S-a chinuit să se calmeze, fiind uimit de o asemenea sumă de bani.

Înainte de a ne căsători, bunica mi-a spus secretul unui mariaj fericit. Are o singură regulă: nu te certa niciodată cu partenerul tău. De asemenea mi-a spus că de fiecare dată când mă enervez pe tine, trebuie să mă așez și să tricotez o păpușă.

Bărbatul a fost atins de aceste cuvinte. În cutie erau numai două păpuși. Pe parcursul celor 50 de ani de căsnicie, se păre că și-a enervat soția doar de două ori. A îmbrățișat-o și a sărutat-o.
„Dar de unde vin toți acei bani?” a întrebat el.
„Ah, banii…”, a spus ea zâmbind. „Sunt banii pe care i-am câștigat din vânzarea păpușilor…”

Lasă un răspuns

Top