You are here
Home > Social > ULUITOR: La intors pe Smiley in primele 3 secunde, „AM melodia cu care castigi Vocea Romaniei” (VIDEO)
loading...

ULUITOR: La intors pe Smiley in primele 3 secunde, „AM melodia cu care castigi Vocea Romaniei” (VIDEO)

Vocea României 2017: prima serie de audiții și concurenții calificați
Ana Munteanu ( Vocea Romaniei ) „8 septembrie 2017” are o voce senzationala

Vocea României a revenit toamna aceasta cu un nou sezon. Prima ediţie a acestuia a avut loc pe 8 septembrie 2017, iar în urma audiţiilor pe nevăzute antrenorii au pus bazele echipelor. Află din articol cine sunt concurenții care au fost pe placul juraților

Ana Munteanu la Vocea Romaniei din 8 Septembrie 2017 Video, intra sa o vezi pe Ana Munteanu are 16 ani si a venit la Vocea Romaniei auditii pe nevazute de vineri 8 Septembrie 2017 la Pro Tv, moment video din emisiunea Vocea Romaniei de vineri 8 septembrie 2017. Revezi momentul Anei Munteanu din prima editie Vocea Romaniei din 8 Septembrie 2017 online. Vocea Romanei Sezonul 7 Episodul 1 din 8 Septembrie 2017. Ana Munteanu a intors toate scaunele si merge mai departe in echipa Smiley.

Vineri, 8 septembrie Vocea României a revenit pe micile ecrane. Ajunsă la cel de-al șaptelea sezon, emisiunea a fost reluată cu o componență schimbată a juriului, Marius Moga fiind înlocuit de Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie.

Începutul acestui nou sezon s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Am avut parte de momente de neuitat, concurenți cu voci impresionante, antrenori pregătiți care se folosesc de toate armele de care dispun. Am putut fi martori la nașterea echipelor ce vor crea un adevărat spectacol în perioada următoare. Nouă concurenți din 13 au fost acceptați în concurs.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna

Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni

Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu<

echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond<

Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Lasă un răspuns

Top