You are here
Home > Economic > Diverse > Andreea Marin a izbucnit in plans in fata camerelor TV din cauza unei amintiri dureroase: „A murit in bratele mele!”
loading...

Andreea Marin a izbucnit in plans in fata camerelor TV din cauza unei amintiri dureroase: „A murit in bratele mele!”

Andreea Marin a izbucnit in plans in fata camerelor TV

Andreea Marin este una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul autohton. „Zana” n-a varsat nicio lacrima cand a divortat de Tuncay, fostul sot, si a dat dovada de foarte multa tarie de caracter in multe situatii. Ei bine, de aceasta data Andreea nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in lacrimi.

„Aseara ma gandeam la ce urma sa se intample astazi aici. Azi-noapte, eu dorm cu fetita mea, si adormim impreuna cu povestile noastre si dupa aceea eu mai stau si o privesc pentru ca e cea mai mare realizare a vietii mele. Nu e nimic mai important din ce-am putut sa fac”, a spus Andreea Marin cu vocea tremuranda.

Andreea Marin a izbucnit in plans in fata camerelor TV

Povestea unei adolescente din cadrul unei Conferinte UNICEF despre viata sa dupa ce ambii parinti i-au murit a marcat-o profund. Durerea simtita de „zana” a fost cu atat mai mare cu cat si ea si-a pierdut mama la doar 9 ani. „Am fost foarte impresionata atunci cand Paulina a luat cuvantul pentru ca noi avem niste lucruri profunde in comun. Tot la 9 ani mi-am pierdut si eu mama. A murit in bratele mele, pana la spital, in urma unui accident”, a marturisit vedeta.

Lasă un răspuns

Top