You are here
Home > Actualitate > Bărbatul a simțit o durere în partea stângă, așa că s-a dus de urgență la doctor. Medicii au rămas șocați după ce i-au făcut o ecografie. Uite ce avea în corp bărbatul
loading...

Bărbatul a simțit o durere în partea stângă, așa că s-a dus de urgență la doctor. Medicii au rămas șocați după ce i-au făcut o ecografie. Uite ce avea în corp bărbatul

Un bărbat de 64 de ani acuza dureri mari în partea stângă și avea probleme cu urinarea, așa că s-a decis să se prezinte de urgență la spital.

În urma unei ecografii, medicii au fost șocați când au văzut ce avea pacientul.

Aceștia au găsit în corpul bărbatului o piatră de mărimea unui ou de struț în vezica urinară. Piatra avea o greutate de 770 de grame și un diametru de 9.5 cm.

Atenție, pietrele vezicii urinare nu trebuie confundate cu cele de la rinichi, astfel că acestea se formează datorită inflamației vezicii urinare. Acest lucru se întâmplă când organismul nostru este deshidratat sau urina este precoce, formându-se cristale în vezică.

Potrivit Cărții Recordurilor, cea mai mare piatră îndepărtată vreodată cântărea 1.9 kg. Cazul a avut loc în Brazilia, la un pacient de 62 de ani.

Lasă un răspuns

Top