You are here
Home > Economic > Diverse > Decizia mamei i-a lăsat cu gura căscată. Uite ce a ales pentru bebelușul nenăscut și ce îi oprea organele
loading...

Decizia mamei i-a lăsat cu gura căscată. Uite ce a ales pentru bebelușul nenăscut și ce îi oprea organele

Înainte de a intra la cezariană s-a întâmplat ceva ciudat, medicii nu mai știau ce se întâmplă: ,,Doamnă, e peste tot pe dinăuntru!” Decizia mamei i-a lăsat cu gura căscată. Uite ce a ales pentru bebelușul nenăscut și ce îi oprea organele

Karisa Bugal trebuia să nască prin cezarină, o operație care este, de obicei, considerată una de rutină, însă totul a luat pentru ea o turnură îngrozitoare. Femeii i s-a pus un diagnostic rar care afectează doar o naștere din 100.000.

Viitoarea mămică suferea de embolie cu lichid amniotic, o complicație extrem de gravă a nașterii, sarcinii sau avortului. Aceasta înseamnă că fluidele care se află în jurul bebelușului se infiltrează în sângele mamei cauzând oprirea tuturor organelor interne. Din păcate, atunci când această complicație apare, cele mai multe cazuri se sfârșesc prin decesul mamei.

Mama a ales cezariană totală, se gândea că e cea mai bună decizie pentru fiul ei, dar din păcate aceasta va fi ultima decizie pe care o va putea lua.

Iată ce a declarat Dr. Gerow, medicul cu care a născut: ,,Dacă ar fi ales să nască prin cezariană cu rahianestezie, este foarte posibil ca până să putem monta un sunt spinal, fiul ei să moară”.

Imediat după naștere, Karisa a mai avut putere doar pentru câteva cuvinte, așa că le-a folosit pentru a întreba cât cântărește fiul ei, Declan, apoi a murit.

Soțul Karisei, Wes, mărturisește: ,,Cum să îi explic eu că mămica lui a murit în timp ce îl aducea pe el pe lume? Mă gândesc mereu la asta. Ce să îi spun când va întreba <>”

Karisa a făcut sacrificiul suprem pe care îl poate face o mamă pentru copilul ei: și-a dat viața pentru ca el să poată avea șansa la una. Deși nu o va cunoaște niciodată, sperăm ca el să știe că cea care i-a dat naștere a fost un adevărat erou și că l-a iubit atât de mult încât și-a dat viața pentru el.

Lasă un răspuns

Top