You are here
Home > Economic > Diverse > GIGI BECALI, gest incredibil pentru un băieţel care şi-a salvat surorile de la moarte! “Plătesc eu…”
loading...

GIGI BECALI, gest incredibil pentru un băieţel care şi-a salvat surorile de la moarte! “Plătesc eu…”

Ajunul zilei de Moş Nicolae a venit cu o nenorocire pentru familia micuţului Emanuel, cel care la doar şase anişori, şi-a salvat cele două surori din flăcările care le-au distrus locuinţa.

Băieţelul a dat dovadă de un curaj incredibil atunci când a realizat că flăcările se extind. Emanuel, Ioana (1 an şi 3 luni) şi Amalia (3 luni) locuiau în comuna Vutcani, împreună cu bunicii lor, în timp ce părinţii sunt plecaţi în străinătate, să muncească pentru un viitor mai bun. ”Am luat-o pe Amalia în braţe şi pe Ioana de mână şi am ieşit uşor afară. Nu mi-a fost frică”, a povestit băieţelul după ce au scăpat din urgia flăcărilor.

Cele două micuţe au fost salvate de frăţiorul lor, devenit erou fără voie.

”Au venit oamenii, dar nu puteai salva ceva. M-am ars la mână, la faţă. Dacă erau copiii în casă, era nenorocire mare. Am avut un coş vechi în pod. De la coş a luat foc. Întâi s-a aprins prin pod, pe urmă a luat foc pe dedesubt. Noroc că băiatul când a văzut flăcările nu s-a pierdut cu firea. A luat-o pe aia mică în braţe, a lăsat uşile deschise şi au ieşit în drum. A fost un erou, a salvat toţi copiii, puteau să ardă toţi. Pompierii au venit după mai bine de o oră, dar nu au mai avut ce face. Totul a ars, nu a mai rămas nimic, decât ruine. Au ars şi bani, şi acte, tot. Nu mai avem nimic. Nici porc, doar câteva păsări au scăpat. Important este că sunt copiii în viaţă!”, a mărturisit Vasile Bojian, bunicul celor trei copii.

Cazul tragic al micuţului erou, care a rămas chiar în ajun de Moş Nicolae fără un acoperiş deasupra capului, l-a impresionat chiar şi pe Gigi Becali, cel care nu ezită vreodată să ajute în astfel de tragedii. Latifundiarul din Pipera a declarat că va cumpăra o locuinţă nouă pentru familia năpăstuită. “Mâine îi cumpărăm o casă. Voi o căutaţi, iar eu o plătesc. Gata, s-a rezolvat”, a declarat în direct Gigi Becali.

Citeste si: Uite aici 6 lucruri care fac o femeie mult mai frumoasă decât o face machiajul

One thought on “GIGI BECALI, gest incredibil pentru un băieţel care şi-a salvat surorile de la moarte! “Plătesc eu…”

Lasă un răspuns

Top