You are here
Home > Actualitate > S-a schimbat ceva? Mesajul mamei lui Tavi Clonda după ce s-a aflat că nu a mers la spital să își vadă nepoata și nora. Motivul pentru care soacra vedetei nu merge la spital
loading...

S-a schimbat ceva? Mesajul mamei lui Tavi Clonda după ce s-a aflat că nu a mers la spital să își vadă nepoata și nora. Motivul pentru care soacra vedetei nu merge la spital

Nașterea Victoriei a fost un eveniment așteptat de către întreaga familie, și toți au fost emoționați să o cunoască, dar soacra Gabrielei, mama lui Tavi Clonda se numără printre cei care nu au ajuns la spital. Iată ce a împiedicat-o.

Paula Crăciunescu, mama adoptivă a Gabrielei Cristea, a povestit în cadrul unui interviu televizat motivul pentru care mama lui Tavi nu poate ajunge la spital. Ea precizează că Elena e încă în Brașov și nu va reuși să ajungă prea curând în București pentru a-și vedea nepoata.

Se pare însă că femeia a avut o rugăminte față de Paula Crăciunescu, iată ce spune mama adoptivă a Gabrielei Cristea despre asta:

,,Aşteptam momentul ăsta pe miercuri (n.r.: 27 septembrie), dar, uite, că s-a grăbit, a ieşit la lumina zilei. Gabriela e foarte bine, fetiţa e super bine. Tavi e foarte emoţionat. (…). Trebuie să stăm pe lângă Gabriela până îşi revine cât de cât, pentru că cezariana nu e foarte uşoară, dar Gabriela e, ca întotdeauna, foarte tare şi faptul că şi-au dorit atât de mult acest copil (…). Mă are pe mine, dar o are şi pe mama lui Tavi, dar este la Braşov, să vedem cum eu, ea… o să-i ajutăm foarte mult. (…). Da, chiar ieri m-a sunat Elena, că aşa o cheamă pe mama lui Tavi, şi mi-a spus: «Paula, am toată încrederea în tine şi în Gelu», soţul meu, «că sunteţi aproape de ei. E mai greu cu mine de venit de la Braşov, dar asta nu înseamnă că mă opreşte timpul în loc, să nu ajung şi eu cât mai repede la ei.»”

Sursa: Spynews.ro

Lasă un răspuns

Top