You are here
Home > Actualitate > Oana Roman îl desființează pe Marcel Toader: „Știu ce vorbesc!” Dezvăluiri incredibile și critici dure la adresa lui Toader „Dacă ești bărbat…”
loading...

Oana Roman îl desființează pe Marcel Toader: „Știu ce vorbesc!” Dezvăluiri incredibile și critici dure la adresa lui Toader „Dacă ești bărbat…”

Oana Roman s-a implicat și ea în scandalul momentului dintre Marcel Toader și Maria Constantin. În timp ce bărbatul o acuză în termeni duri pe partenera sa de viață de infidelitate, fiica lui Petre Roman sare în apărarea femeii, amintind publicului larg că omul de afaceri nu este la primul divorț mediatic.

În plus, aceasta îi aduce critici dure lui Marcel Toader.

„M-am abținut mereu sa comentez pe alții, sa judec sau sa mi dau cu părerea. Am făcut-o doar atunci când știam clar despre ce vorbesc și am menținut mereu o poziție civilizată. Sunt șocata insa, sa vad circul penibil la care se pretează Marcel Toader, expunîndu si al doilea divorț la tv, aruncând cu noroi intr-o femeie. După ce din contul Gabrielei Cristea a dispărut aproape jumătate de milion de euro, bani din munca ei cinstită, bani pe care ea si azi se chinuie sa-i recupereze, dupa circul pe care l-a făcut la tv atunci, pe enorm de mulți bani cand au divorțat ( el cu gura lui mi-a spus ca au fost câteva zeci de mii de euro) , acum a găsit o nouă victimă.

Dacă ești bărbat educat, nu-ți faci femeia curvă doar pentru că ești frustrat că te-a părăsit. Dacă ești bărbat, nu faci circ la TV pentru bani, chiar dacă ai nevoie de ei. Vrei bani, te duci la muncă!

Îl cunosc destul de bine și pe el și pe Gabriela Cristea ca să știu despre ce vorbesc. E clar că dacă te-au lăsat 6 neveste, tu ai o problemă, nu ele!

Hai, liber la hateri!”, a scris Oana Roman pe pagina sa de socializare.

Sursa: antena3.ro

Lasă un răspuns

Top