You are here
Home > Actualitate > Cum recunoști un „vampir energetic” care te lasă fără vlagă! Fii atentă la oameni dar și la plante
loading...

Cum recunoști un „vampir energetic” care te lasă fără vlagă! Fii atentă la oameni dar și la plante

Cum recunoști un „vampir energetic” care te lasă fără vlagă! Fii atentă la oameni dar și la plante

Te-ai simțit vreodată ca și cum nu ai mai avea deloc putere după ce ai petrecut timp cu o anumită persoană? Ba mai mult, în afară de epuizare, ai simțit o stare de plictiseală acută, de iritare și stres, anxietate în compania unei cunoștințe? E clar că ai avut de a face cu un vampir energetic. Dar nu doar oamenii pot fi vampiri energetici. Ai grijă ce plante alegi să crești în casă pentru că unele îți dau o stare de rău.

Cum recunoşti vampirii energetici
Vampirul care te lasă fără vlagă se simte bine în anturaje extinse – unde sunt mulţi oameni este şi energie din plin, cerebrală şi emoţională – gânduri, agitaţie, emoţii. Perfect pentru el: îşi încarcă bateriile. Câtă vreme nu îţi dai seama că este lângă tine şi că ”te fură”, nici nu te poţi împotrivi. Dar de acum vei şti să-l reperezi şi să-i respingi atacurile. Iată semnele:

– Îţi vorbeşte doar de câteva minute şi tu ai şi devenit somnolentă, deşi erai perfect în formă. Nu mai poţi urmări şirul spuselor lui/ei, deşi faci eforturi să te concentrezi.

– Vorbeşte întruna. Monoton sau vivace, fără mimică sau din contră, gesticulând teatral. Ranchiunos, negativist, etern nemulţumit sau invers, plin de şarm – în funcţie de personalitatea lui. Oricum, vorbeşte non stop… Se plânge continuu, “îţi face capul pătrat”, îţi strică dispoziţia. MAi mult decât atât, încearcă mereu să manipuleze.
– Te trece un fior pe şira spinării, te ia cu frig. ţi se înmoaie genunchii fără un motiv aparent.

– Apare aritmia cardiacă– este un simptom întâlnit mai rar, deoarece vampirul energetic este de regulă un membru al familiei sau a neamului. Atacul se produce la nivelul chakrei Anahata, amplasată la nivelul pieptului. Se recomandă identificarea vampirului și întreruperea temporară a oricărui contact cu acesta.

Ai grijă ce plante aduci în casă
Plantele care sunt vampiri energetici sunt orhideele, tuia, feriga și chiparosul. Specialiștii spun că acestea au capacitatea, în ciuda frumuseții lor, să-ți distrugă starea de spirit bună. Din aceeași categorie fac parte și florile uscate. Așadar, oricât te-ai atașa de un buchet sau o singură floare și ai dori să le păstrezi amintire, nu e deloc indicat. Se spune că în general, florile uscate sunt vampiri energetici. Există și plante care ne dau energieprecum mușcata, violetele, cactusul.
Și arborii bonsai sunt benefici pentru a înțelege lumea spirituală și conferă o energie bună.

Ți-a mai rămas bere în pahar și nu mai vrei să o bei? Nu o arunca! Iată cum să o folosești ca să prepari măști pentru ten sau balsam de păr. Nu mai da banii la saloane scumpe, încearcă aceste tratamente cu bere și vei vedea efectele lor uimitoare!

Lasă un răspuns

Top