You are here
Home > Actualitate > Bărbaţii vor s-o agaţe dar cred că-i minoră! Nu o să ghiceşti câţi ani are!
loading...

Bărbaţii vor s-o agaţe dar cred că-i minoră! Nu o să ghiceşti câţi ani are!

Lin şi-a şocat fanii când le-a spus vârsta reală
Actriţa taiwaneză Lin Chi-Ling a şocat internetul. Are peste 367.000 de admiratori pe Instagram şi mulţi vor să se cupleze cu ea. Ce i-a oprit până cum? Credeau că e minoră!

I-a lăsat pe toţi cu gura căscată după ce şi-a dezvăluit vârsta reală! Actriţa Lin Chi-Ling are 1,73 de metri înălţime şi 48 de kilograme

Bărbaţii vor s-o agaţe dar cred că-i minoră! Nu o să ghiceşti câţi ani are!

Nici un rid nu îi brăzdează chipul şi este una dintre cele mai bine cotate actriţe din Japonia, ţara ei adoptivă. Tânăra a făcut facultatea în Toronto şi vorbeşte impecabil limba engleză.

A jucat în filmul lui Tony Woo „Red Cliff” şi a reuşit să cucerească inimile a sute de mii de bărbaţi din întreaga lume. Cariera ei s-a schimbat în urmă cu cinci ani când s-a mutat în Japonia şi a început să pozeze pentru diferite case de modă.

Recent, Lin Chi-Ling le-a dezvăluit fanilor vârsta ei reală. „Am 42 de ani. Nu mai sunt demult minoră, dar mă simt flatată de complimentele voastre”, a scris ea pe contul ei de Instagram.

Mulţi nu au crezut-o, alţii au întrebat-o dacă nu îşi truchează pozele, iar alţii, mai răutăcioşi din fire au întrebat-o „câte tone de machiaj îşi pune pe faţă”. Şi asta pentru că Lin are un ten perfect.

Lasă un răspuns

Top