You are here
Home > Actualitate > CNA stie tot?: La ce fel de filme pentru adulti se uita romanii
loading...

CNA stie tot?: La ce fel de filme pentru adulti se uita romanii

Românilor le place să urmărească filme deocheate pe internet, aflându-se pe locul 20 în lume la nivel mondial în cadrul unui clasament realizat de siteul de filme pentru adulti PornHub.com.

Rezultatele colectate de site-ul menționat mai sus arată că actrița preferată de români este Lisa Ann. A doua pe listă este chiar românca noastră Alina Plugaru, cu toate că aceasta nu mai activează în această industrie de ceva vreme.

CNA stie tot: La ce fel de filme pentru adulti se uita romanii

O domnișoară a observat un detaliu care a făcut-o milionară! O domnișoară a observat un detaliu care a făcut-o milionară! Bicarbonat de sodiu! Fața mea arată cu 15 ani mai tânără. Ai nevoie doar de… Bicarbonat de sodiu! Fața mea arată cu 15 ani mai tânără. Ai nevoie doar de…

Aceleași statistici arată că timpul mediu petrecut pe site este de 7 minute, cei mai mulți vizitatori fiind din București, Constanța și Timiș.

Cel mai mare flux de vizitatori din România  este joia, între orele 23.00 și 0.00, doar 18 procente dintre aceștia fiind femei.

În ceea ce privește categoria de filme porno preferată de români, cap de listă este cea cu femei mature, urmată de  “teen” si “big dick”.

Statisticile au fost date publicității la cererea Ziarului Ring.

 

Lasă un răspuns

Top