You are here
Home > Actualitate > Ultima Ora: Alerta pe Plaja din Eforie Sud, înghiţită de valuri. Ce pagube a făcut furtuna pe litoral (VIDEO)
loading...

Ultima Ora: Alerta pe Plaja din Eforie Sud, înghiţită de valuri. Ce pagube a făcut furtuna pe litoral (VIDEO)

Furtuna care a avut loc pe litoral în ultimele zile a făcut să dispară plaja din Eforie Sud. Valurile mari au măturat practic nisipul. Nu este pentru prima dată când furia naturii afectează comoara litoralului, plaja.

Ultima Ora: Alerta pe Plaja din Eforie Sud, înghiţită de valuri. Ce pagube a făcut furtuna pe litoral (VIDEO)

Judeţul Constanţa s-a aflat în ultimele zile sub cod galben, vântul a avut intensificări ce au depăşit la rafală 55 de kilometri/ oră, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie. Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în Portul Midia.

Şi plajele au avut de suferit din cauza furtunii de pe litoral. O demonstrează un material video realizat de localnicii din Eforie, care au postat apoi imaginile pe pagina de Facebook Eforie Online.

Nu este pentru prima dată când plajele au de suferit de pe urma furtunilor puternice de pe litoral.
În 2016, precipitaţiile puternice au distrus plaja din Vama Veche, locul de întâlnire al nonconformiştilor. Pe sectorul de nisip s-au creat mai multe ravene.

În iarna anului 2012, din cauza furtunilor de pe mare, apa a înghiţit practic câteva sectoare de plajă. Afectată a fost plaja de nudişti de la Costineşti, iar la Eforie, apa a ajuns până la gardul vilelor construite pe cordonul litoral. În unele locuri, foişoarele salvamarilor au fost dărâmate de vânt şi valurile uriaşe

În 2005, plaja din Costineşti a fost aproape distrusă, iar Obeliscul, simbolul staţiunii, a fost pus la pământ. Cum nu a mai putut fi recuperat de sub pământul şi nisipul sub care a fost îngropat, s-a construit un altul.

Live video AICI

VIDEO DE LA PLAJA DIN SEZONUL de Vara

 

 

Lasă un răspuns

Top