You are here
Home > Actualitate > Constanţa: Bărbatul rănit grav în accidentul rutier este jandarm. Unul dintre decedaţi lucra la Penitenciarul Poarta Albă
loading...

Constanţa: Bărbatul rănit grav în accidentul rutier este jandarm. Unul dintre decedaţi lucra la Penitenciarul Poarta Albă

Constanţa: Bărbatul rănit grav în accidentul rutier este jandarm. Unul dintre decedaţi lucra la Penitenciarul Poarta Albă

Bărbatul grav rănit în accidentul din judeţul Constanţa, în care au fost implicate un autobuz şi un autoturism şi în care au murit trei persoane, este jandarm, el fiind dus la spital cu elicopterul SMURD şi supus unei intervenţii chirurgicale. Unul dintre bărbaţii care au decedat era angajat al Penitenciarului Poartă Albă, ambii fiind în timpul liber în momentul producerii accidentului.

Citeste si: Danemarca: Atac informatic asupra Ministerului Imigrației, după ce titulara sa a postat pe Facebook o caricatură cu profetul Mahomed

Potrivit poliţiştilor, cei trei bărbaţi decedaţi în accidentul rutier erau din Medgidia, ei având 29 de ani, 38 de ani, respectiv 48 de ani. Unul dintre ei era angajat al Penitenciarului Poarta Albă, el aflându-se în afara orelor de program.

De asemenea, bărbatul grav rănit are 42 de ani şi este născut în localitatea Castelu. Conform reprezentanţilor Jandarmeriei Constanţa, el este angajat al Detaşamentului de Jandarmi din Medgidia, iar la momentul producerii accidentului era în timpul liber.

Bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, el aflându-se în comă profundă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Celelalte zece persoane rănite sunt din Medgidia, Lumina, Ovidiu şi Castelu. Victimele au fost duse la Spitalul Municipal Medgidia şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce au suferit diverse traumatisme în urma accidentului.

Poliţiştii au stabilit că autobuzul respectiv efectua o cursă între Constanţa şi Medgidia, iar evenimentul rutier a avut loc după ce autoturismul, care circula pe strada Silozului din Medgidia, a intrat în coliziune cu autobuzul care circula dinspre Constanţa spre Cernavodă, la intersecţia cu DN 22 C.

În urma accidentului, trei persoane aflate în autoturism au murit, iar un bărbat a fost grav rănit. Din autobuz, zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La eveniment au fost prezente trei ambulanţe SMURD, trei ambulanţe de la Serviciul Judeţean, autospeciala de descarcerare, elicopterul SMURD, autospeciala de transport personal şi victime multiple, o autospecială cu modul de descarcerare.

Iniţial a fost alertat şi elicopterul SMURD de la Galaţi, dar nu a mai fost nevoie de intervenţia acestuia.

La nivelul judeţului Constanţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie în urma acestui eveniment, dezactivat după preluarea tuturor victimelor.

Totodată, circulaţia în zona respectivă a fost oprită pe ambele sensuri de mers timp de câteva zeci de minute.

Lasă un răspuns

Top