You are here
Home > Actualitate > Pe Al Bano și pe Romina Power îi știe toată lumea, însă puțini știu ce fete superbe au cei doi
loading...

Pe Al Bano și pe Romina Power îi știe toată lumea, însă puțini știu ce fete superbe au cei doi

Pe Al Bano și pe Romina Power îi știe toată lumea, însă puțini știu ce fete superbe au cei doi. Romina Carrisi Power este cea mai mică dintre fiicele lor, dar este de o frumusețe răpitoare.

Al Bano și pe Romina Power îi știe toată lumea, însă puțini știu ce fete superbe au cei doi

Citeste si: Danemarca: Atac informatic asupra Ministerului Imigrației, după ce titulara sa a postat pe Facebook o caricatură cu profetul Mahomed

Tânăra de 30 de ani este cunoscută în Italia atât pentru aparițiile ei în filme, cât și pentru faptul că era considerată „oaia neagră” a familiei. Romina a recunoscut că până la vârsta aceasta a trăit câți alții în șapte vieți, după ce „s-a pierdut în droguri și alcool”. Aceasta a vur o perioadă neagră în viața ei, pe care a reușit însă să o înfrunte, internându-se într-o clinică de dezintoxicare. „Totul a început după ce am participat la show-ul ”Isola dei Famosi”. Nu mai îmi plăcea de mine, nu mă acceptam așa cum sunt și am început să beau și să iau droguri. Motivul pentru care nu mă simțeam confortabilă era faptul că devenisem faimoas. Oamenii mă recunoșteau pe stradă, dar nu pentru ceva ce am făcut eu, ci doar pentru faptul că eram fiica cuiva”, povestește Romina.

Romina și Cristel sunt superbe

Romina a avut probleme cu drogurile

„Eram prea mare însă pentru a acuza pe alții pentru acel sentiment de dezolare pe care l-am simțit. Așa că am zburat în Los Angeles pentru a merge la detoxifiere „, își amintește Romina Carrisi într-un interviu pentru revista People. „Mama mea a fost lângă mine, dar a fost alegerea mea. Am locuit acolo timp de șase ani, am urmat și cursuri de actorie, iar acesta a fost un curs terapeutic, ” a mai spus ea, precizând că apoi a decis să s eîntoarcă înapoi în Italia. „Am vrut să mă întorc pentru că acum am 30 de ani și aș vrea să mă mărit și să am doi copii”, a mai spus ea, precizând că a decis să-și schimbe numele și să poarte numele ambiilor părinți pentru că și-a dat seama că acesta este un lucru pozitiv pentru ea, ci nu negativ cum credea ea. „Sunt recunoscătoare pentru faptul că am un tată și o mamă faimoși. Așa că am vrut să fiu fidelă originii mele, celor două familii atât de diferite: Carrisi și Power. Sunt un pic din amândoi”, a mai adăugat ea în interviu.

Romina Carrisi Power este atrasă și de fotografie, iar recent a avut o expoziție la Milona cu imagini realizate de ea. „Am început să fac poze de când eram mică, folosindu-mă de membrii familiei mele pe post de modele. Îmi plăcea, în mod deosebit, să o fotografiez pe bunica Jolanda și pe sora mea Cristel, cu care mă simțeam pe aceeași lungime de undă”, a povestit Romina.

„Mi-am dorit să devin actriță de la vârsta de 12 ani. Stăteam în fața oglinzii și imitam scene din filme. Nu exista nimic altceva ce mi-aș fi dorit să fac”, a spus Romina și despre cealaltă pasiune a ei. Tânăra a jucat în filme precum „ And They Call It Summer” sau „I Really Hate My Ex”.

Cristel Cariss este căsătorită cu un milionar

Pe de altă parte și cealaltă fiică a lui Al Bano și a Rominei Power, Cristel Carissi (31 de ani), este o tânără foarte talentată. Pe lângă faptul că este prezentatoare TV și cântăreață, aceasta a început recent un nou job. A devenit editor online și scrie articole pentru un site celebru. De asemenea, aceasta a sărbătorit recent un an de căsătorie cu milionarul croat Davor Lucksic.

Al Bano și Romina au maia vut o fiică mai mare, Ylenie Carrisi, care a dispărut în urmă cu 24 de ani, în SUA. Ea a fost văzută ultima dată în anul 1993, pe vremea când avea 23 de ani. De atunci, tânăra a fost de negăsit, deşi autorităţile şi părinţii ei au făcut eforturi supraomeneşti pentru a afla ce s-a întâmplat cu ea. Se pare că aceasta ar fi fost ucisă.

Lasă un răspuns

Top