You are here
Home > Actualitate > Şi-a regăsit mama biologică după ce aceasta l-a văzut pe scena ”X Factor”: “A fost o zi specială…“
loading...

Şi-a regăsit mama biologică după ce aceasta l-a văzut pe scena ”X Factor”: “A fost o zi specială…“

Participarea la ”X Factor” a adus o mulţime de schimbări în viaţa lui Anton Joseph Banaghan, tânărul de 23 de ani de origine română care a fost abandonat de părinţi. Talentul său a fost foarte apreciat de juraţi şi de către telespectatorii care au văzut proba din audiţii, dar nu se aştepta ca printre aceştia să se numere chiar şi mama sa biologică.

Citeste si: Cât a ÎNDURAT un cățel din cauza felului în care arată! (V I D E O)

Pe scena X Factor, Anton şi-a adunat toate emoţiile într-o melodie care i-a impresionat pe Delia, Ştefan Bănică jr, Horia Brenciu şi Carla’s Dreams până la lacrimi şi a trecut în etapa următoare nu doar cu patru voturi de încredere, ci şi cu laudele juraţilor. ”Joseph, durează doar câteva luni, dar vocea ta va continua şi dacă eşti deştept şi dacă ai oamenii potriviţi lângă tine, ai putea deveni cea mai frumoasă voce a muzicii de azi, pentru că nu există în România alta la fel. Ai putea deveni Joseph Legend al României”, i-a spus Horia Brenciu.

Cuvintele i-au dat încredere lui Anton, care şi-a petrecut copilăria în diferite centre de plasament după ce a fost abandonat mai întâi de mama sa biologică, apoi şi de către părinţii adoptivi. Anton s-a născut la Suceva, în urmă cu 23 de ani, iar primii ani i-a petrecut într-un orfelinat din Iaşi, după ce mama sa l-a abandonat în spital.

Şi-a regăsit mama biologică după ce aceasta l-a văzut pe scena ”X Factor”: “A fost o zi specială…“

O a doua şansă i s-a oferit abia la vârsta de trei ani, când au fost gata procedurile de adopţie internaţională, iar Anton a început o nouă viaţă în Irlanda, alături de părinţii săi adoptivi. ”Lor li s-a spus că nu pot avea copii, iar în anii 1990 o adopţie dura câţiva ani. În timp ce ei începuseră demersurile, s-a născut şi sora mea… Cred că acest lucru a schimbat ceva pentru ei. Pe la 12 ani mi s-a spus să plec de acasă, iar de atunci am trăit în case de copii”, povesteşte Anton viaţa lui din Irlanda.

În prezent, tânărul locuieşte în Gran Cannaria, iar pasiunea sa este muzica, aşa că şi-a luat inima în dinţi şi s-a înscris la ”X Factor”, după ce, mai întâi, a încercat să îşi încheie ”afacerile” din trecut. ”Sunt fericit acum şi asta mă ajută să fiu mai puternic. Am acceptat ceea ce mi s-a întâmplat, folosesc totul ca un imbold să merg mai departe”, a explicat Anton, care şi-ar fi dorit ca familia sa să îi fie alături în această încercare importantă pentru cariera pe care şi-o doreşte în muzică.

Ceea ce nu şi-a imaginat însă a fost că viaţa sa se va schimba complet după ce va urca pe scena ”X Factor”. Printre românii care i-au urmărit cu sufletul la gură povestea şi reprezentaţia s-a numărat chiar şi mama sa naturală, care apoi l-a contactat.

După 23 de ani, zilele trecute, cei doi s-au văzut pentru prima dată faţă în faţă. ”Astăzi a fost o zi foarte specială, mi-am întâlnit mama biologică şi a fost mult mai bine decât m-am aşteptat. Era ceva ce îmi doream de foarte mult timp şi a fost extraordinar, iar ea era la fel de fericită. Simt că această experienţă m-a schimbat şi îmi doresc foarte mult să merg mai departe pe drumul meu în ”, a mărturisit emoţionat Anton.

Lasă un răspuns

Top