You are here
Home > Actualitate > Neinteresante > A iubi o femeie nu înseamnă doar să faci dragoste cu ea, s-o săruți, s-o alinți și să-i spui că o iubești
loading...

A iubi o femeie nu înseamnă doar să faci dragoste cu ea, s-o săruți, s-o alinți și să-i spui că o iubești

A iubi o femeie nu înseamnă doar să faci cu dragoste cu ea. Să o duci în dormitor și să o domini sau să o lași să te domine. A iubi o femeie nu e doar momentul în care vă cunoașteți corpurile și vă auziți bătăile inimii. Nu e clipa în care sunteți cuprinși de o plăcere inexplicabilă.

A iubi o femeie nu înseamnă doar s-o săruți în timp ce doarme sau îți pregătește micul dejun. Un sărut nu neapărat transmite iubire și iubirea nu constă doar din săruturi pasionale sau date pe furiș.

A iubi o femeie nu înseamnă s-o alinți cu cele mai frumoase cuvinte, să-i cumperi cele mai scumpe cadouri sau să o înviți în călătorii exotice.

A iubi o femeie nu înseamnă să-i spui doar că o iubești. Un „te iubesc” scris în grabă sau spus în timp ce îți calcă cămașa nu demonstrează că o iubești cu adevărat.

A iubi o femeie înseamnă să o ții de mână mereu, chiar și atunci când a adăugat kilograme, să o încurajezi și să o ajuți. Înseamnă să nu o lași atunci când se îmbolnăvește sau se subestimează. Înseamnă să-i ștergi lacrimile și să crezi în visurile ei. A iubi o femeie înseamnă să nu-ți fie frică că ea vrea să fie cea mai bună versiune a sa. Dimpotrivă, e să fii mândru de ea și să o lauzi. Să o iubești înseamnă să fii recunoscător că te-a ales și ți-a dăruit copii frumoși sau că cel puțin vrea să aibă copii cu tine. Să o iubești înseamnă să o respecți și să ții cont de așteptările ei, de temerile și fricile pe care le are. Să o iubești înseamnă să îi masezi spatele, să o iei în brațe când e obosită și să o asculți, când o doare. Din iubire să o ierți și să o ajuți să depășească stresul, depresia și frustrările. A iubi o femeie nu e complicat, dacă toate trăirile tale sunt sincere și dacă știi să fii un bărbat iubitor care poate răspunde cu aceeași reciprocitate, la fel cum face și ea.

A iubi o femeie nu înseamnă doar să faci dragoste cu ea, s-o săruți, s-o alinți și să-i spui că o iubești

Lasă un răspuns

Top