You are here
Home > Actualitate > Paulo Coelho: „Lasă trecutul în urmă. Eliberează omul care nu mai este important în viața ta”. Cum să începi totul de la zero!
loading...

Paulo Coelho: „Lasă trecutul în urmă. Eliberează omul care nu mai este important în viața ta”. Cum să începi totul de la zero!

Iată câteva gânduri pline de sens din partea cunoscutului scriitor Paulo Coelho, despre cum să înveți să o iei de la capăt.
Lasă trecutul în trecut. Nu încerca să păstrezi dintr-un anumit motiv sau din cauza unui om. Dacă prea mult lungești o etapă din viața ta, nu vei reuși să capeți sensul și fericirea unei noi etape.

Desigur, poți să-ți spui că nu vei face următorul pas până nu vei înțelege că ceea ce a fost în trecut important și-a pierdut sensul. Dar asemenea relație față de situație doar te va sufoca și va deranja pe cei apropiați.

Totul trece, iar noi trebuie să lăsăm trecutul, cât de greu ar fi în acel moment. Totul în această lume este reflecția lucrurilor care au loc în inima noastră. Doar debarasându-te de gândurile apăsătoare vei putea să eliberezi spațiul pentru noi emoții.

Lasă trecutul în urmă. Eliberează omul care nu mai este important în viața ta. Nu uita că nimic nu te poate apăra de înfrângeri. Cel mai important este să mergi mai departe.

Paulo Coelho: „Lasă trecutul în urmă. Eliberează omul care nu mai este important în viața ta”. Cum să începi totul de la zero!

Nu aștepta nimic în schimb. Nu aștepta că cineva va aprecia efortul și suferința ta. Încetează să te agăți de unul și același gând, încetează să te gândești că ai pierdut – acest lucru doar îți va otrăvi viața.

Nu este nimic mai periculos decât să respingi gândul că relația a expirat. Nu amâna decizia pe care știi că deja ai luat-o. Nu aștepta omul sau momentul potrivit.

Pentru a putea să începi de la zero, trebuie să lași această etapă din viața ta în trecut, să știi când să faci acest pas. Nu din mândrie sau din slăbiciune: pur și simplu pentru că ea nu se mai incadrează în viața ta. Spune-ți că ce a fost nu mai întorci. Da, sună banal, dar este atât de important.

Citeste si: HORoSCOP 30 SEPTEMBRIE 2017. Noroc în dragoste la sfârșit de lună pentru această zodie

Lasă un răspuns

Top