You are here
Home > Actualitate > Scrisoarea unui bărbat către fetița sa despre viitorul ei soț
loading...

Scrisoarea unui bărbat către fetița sa despre viitorul ei soț

„Fetița mea dragă,
Recent, eu și mama ta căutam un răspuns pe internet. La jumătate de întrebare, google ne-a afișat o listă cu cele mai populare căutări. Prima pe listă era căutarea „cum să-i menții interesul”.

M-a surprins. Am scanat mai multe dintre nenumăratele articole despre cum să fii sexy, când să îi aduci o bere sau un sandwich, cum să îl faci să se simtă inteligent și superior.

Și m-am enervat.
Micuța mea, nu este, nu a fost și nu va fi niciodată datoria ta să îl ții „interesat”. Singura ta sarcină este să știi, profund în sufletul tău, în acel loc neatins, nezguduit de respingere, pierdere și ego, că ești demnă de interes. (Dacă îți amintești că toți ceilalți sunt la fel de demni de interes, cea mai mare parte din bătălia vieții tale va fi câștigată. Dar aceasta este o scrisoare pentru altă zi.) În cazul în care poți avea încredere în acest lucru, vei fi atractivă în cel mai important sens al cuvântului: vei atrage un băiat care este în același timp capabil să îți ofere și să își petreacă viața investindu-și atenția în tine.

Fetița mea, vreau să îți povestesc despre băiatul care nu are nevoie să-i fie păstrat interesul, pentru ca el știe că ești interesantă.

Scrisoarea unui bărbat către fetița sa despre viitorul ei soț

Nu-mi pasă dacă pune coatele pe masă, atâta timp cât se uită la modul în care zâmbești și nu-și poate lua ochii de la tine. Nu-mi pasă dacă nu poate juca golf cu mine, atâta timp cât se poate juca cu copiii pe care i-ai dăruit și pe care îi descoperă într-un mod glorios și frustrant că sunt exact ca tine. Nu-mi pasă dacă nu-și urmărește situația din portofel, atâta timp cât iși urmărește inima pe drumul care duce întotdeauna înapoi la tine.

Nu-mi pasă dacă este puternic, atâta timp cât îți oferă spațiu pentru a exercita puterea care este în inima ta. Nu îmi pasă de culoarea pielii lui, atâta timp cât pictează pânza vieții voastre cu răbdare, sacrificiu, vulnerabilitate și sensibilitate. Nu îmi pasă nici de religia lui, atâta timp cât a fost crescut să valoreze sfințenia și să cunoască fiecare moment al vieții, iar fiecare moment petrecut cu tine este sacru. În cele din urmă, micuța mea, dacă întâlnești un bărbat cu care nu am nimic în comun, TU vei fi cel mai important lucru care ne va uni.

Pentru că, până la urmă, iubita mea, singurul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a-l ține lângă tine, este să fii tu însăți.
Bărbatul veșnic interesat de tine,
Tati. ”

Lasă un răspuns

Top