You are here
Home > Actualitate > HOROSCOP 1 octombrie 2017. O nouă lună plină de surprize: Viaţa ta se va schimba complet
loading...

HOROSCOP 1 octombrie 2017. O nouă lună plină de surprize: Viaţa ta se va schimba complet

HOROSCOP 1 octombrie 2017. Aspectele planetare de azi pot induce stari de nemultumire. Este vorba mai degraba despre nemultumiri cauzate de dorinta de a realiza mai mult, de a inlatura o eventuala senzatie de pasivitate. Daca v-ati propus sa calatoriti, ar fi mai bine sa amanati, pentru ca exista riscul sa survina evenimente neprevazute

HOROSCOP 1 octombrie 2017. O nouă lună plină de surprize: Viaţa ta se va schimba complet

HOROSCOP 1 octombrie 2017. Berbec
HOROSCOP 1 octombrie 2017. Va recomandam sa nu va ocupati astazi de afaceri, pentru ca exista riscul sa intampinati dificultati neasteptate.

S-ar putea sa aflati despre decesul unei persoane cunoscute.

Aveti de facut mai multe drumuri scurte si sunteti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute. Daca nu va ajung banii, puteti sa apelati la prieteni.

HOROSCOP 1 octombrie 2017. Taur
HOROSCOP 1 octombrie 2017. Este posibil sa fiti invitat de prieteni sa petreceti dupa-amiaza impreuna.

Relatiile cu persoana iubita s-ar putea sa se tensioneze in a doua parte a zilei, cand aveti pareri diferite in legatura cu o schimare de program.

Aveti tendinta de a reactiona impulsiv.

HOROSCOP 1 octombrie 2017. Gemeni
HOROSCOP 1 octombrie 2017. Se pare ca aveti dificultati de comunicare, ceea ce va poate afecta relatiile sentimentale si contactele sociale.

S-ar putea sa va simtiti obosit si sa nu aveti chef sa va intalniti cu prietenii. Nu este exclus sa refuzati chiar sa iesiti impreuna cu persoana iubita.

Va sfatuim sa nu refuzati dialogul cu cei din jur, pentru a nu fi inteles gresit.

HOROSCOP 1 octombrie 2017. Rac
HOROSCOP 1 octombrie 2017. Se pare ca va pregatiti pentru un concediu sau o calatorie in interes personal. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie.

Spre seara este posibil sa fiti invitat la o intrunire. Daca acceptati invitatia, va sfatuim sa nu neglijati odihna.

Verificati-va cu atentie bagajele si actele!

HOROSCOP 1 octombrie 2017. Leu
HOROSCOP 1 octombrie 2017. Aveti sanse de reusita in activitatile legate de camin.

Daca va ganditi sa plecati intr-o calatorie, eastrolog.ro va recomanda sa o amanati, pentru ca azi sunteti predispus la accidente.

Ar fi bine sa va ascultati intuitia si sa nu cedati insistentelor celor din jur.

HOROSCOP 1 octombrie 2017. Fecioară
HOROSCOP 1 octombrie 2017. Se pare ca astazi stati mai bine cu banii si planuiti sa plecati intr-o calatorie la rude. Asigurati-va ca le veti gasi acasa!

Dupa-amiaza s-ar putea sa nu va simtiti prea bine. Nu este cazul sa va ingrijorati: totul se poate rezolva cu un tratament scurt si cu o mica dieta. In scurt timp va veti simti mult mai bine.

HOROSCOP 1 octombrie 2017. Balanță
HOROSCOP 1 octombrie 2017. In prima parte a zilei este posibilsa fiti foarte ocupat cu probleme urgente la locul de munca sau in afaceri. Aveti tendinta sa neglijati prolemele familiei.

Dupa-amiaza atmosfera din camin ar putea fi oarecum tensionata, dar sunt sanse sa revina la normal catre seara.

Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu neglijati odihna.

HOROSCOP 1 octombrie 2017. Scorpion
HOROSCOP 1 octombrie 2017. In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa va schimati programul din cauza unei probleme de sanatate. Nu se intrevede nimic grav, dar ar fi bine sa va menajati si sa va odihniti mai mult.

Dupa-amiaza s-ar putea sa aflati ca urmeaza sa incasati o suma de bani. Ar putea fi vorba despre o mostenire. Va sfatuim sa nu va faceti planuri pana cand nu va vedeti cu banii in mana.

HOROSCOP 1 octombrie 2017. Săgetător
HOROSCOP 1 octombrie 2017. La locul de munca sau in afaceri aveti sanse sa finalizati un proiect important. Deveniti nerabdator sa incepeti un nou proiect, dar cei dragi ar putea fi nemultumiti din cauza ca se simt neglijati.

Va sfatuim sa va temperati tendinta de a dedica prea mult timp activitatii profesionale si sa acordati mai multa atentie familiei si prietenilor. Altfel, exista riscul sa deteriorati relatiile cu partenerul de viata.

HOROSCOP 1 octombrie 2017. Capricorn
HOROSCOP 1 octombrie 2017. S-a putea sa fiti nemultumit si irascibil din cauza unei afaceri nereusite. Aveti grija sa nu va descarcati nervii acasa! Daca incercati sa descoperiti cauzele problemei, puteti avea mult de castigat pe termen mediu si lung.

Va sfatuim sa va calmati si sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.

In a doua parte a zilei aveti posibilitatea sa va relaxati in compania unor persoane apropiate.

HOROSCOP 1 octombrie 2017. Vărsător
HOROSCOP 1 octombrie 2017. S-ar putea sa aveti discutii cu persoana iubita, care va reproseaza ca dedicati prea mult timp activitatii profesionale si o neglijati.

Ar fi bine sa reduceti ritmul de munca si sa acordati mai mult timp celor dragi.

Este indicat sa va odihniti mai mult si sa incercati sa va deconectati de la grijile cotidiene.

HOROSCOP 1 octombrie 2017. Pești
HOROSCOP 1 octombrie 2017. S-ar putea sa apreciati gresit initiativele unui coleg de munca sau ale unui partener de afaceri si sa provocati o cearta. Va recomandam sa discutati calm si sa analizati impreuna toate problemele, pentru ca altfel riscati sa rupeti relatiile.

In a doua parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o persoana apropiata, care va ajuta sa treceti mai usor peste problemele cu care va confruntati.

Lasă un răspuns

Top