You are here
Home > Actualitate > Meciul FC Barcelona – Las Palmas se joacă, dar cu porțile închise! Incidentele din oraș au dus la această măsură
loading...

Meciul FC Barcelona – Las Palmas se joacă, dar cu porțile închise! Incidentele din oraș au dus la această măsură

Presa spaniolă a anunțat că meciul FC Barcelona – Las Palmas a fost amânat.

Meciul FC Barcelona – Las Palmas se joacă, dar cu porțile închise! Incidentele din oraș au dus la această măsură

Se anunță scandal la meciul FC Barcelona – Las Palmas. Gestul prin care oaspeții îi vor scoate din minți pe catalani în ziua referendumului. În Catalonia are loc azi Referendumul pentru independența față de Spania.

Tot azi, de la ora 17.15, FC Barcelona va juca pe „Camp Nou” contra celor de la Las Palmas, în etapa a 7-a din La Liga. Dacă regiunea Catalonia se va rupe de Spania, „El Clasico” – Barcelona – Real Madrid – va deveni o amintire.

Se anunță scandal la meciul FC Barcelona – Las Palmas. Oaspeții vor avea steagul Spaniei pe tricouri

Las Palmas a decis să îmbrace un set de echipament care are și steagul Spaniei. „Credem în unitatea Spaniei”, este explicaţia deciziei luate de conducerea lui Las Palmas.

Tricoul pe care-l vor îmbrăca azi cei de la Las Palmas

Pentru moment, disputarea meciului este incertă. În urma incidentelor care au avut loc azi în Catalonia, FC Barcelona a cerut federaţiei spaniole suspendarea partidei.

Marca susţine că federaţia spaniolă insistă ca meciul să se dispute conform programării iniţiale. Suspendarea partidei poate fi decisă dacă poliţia anunţă că există pericol de dezordine publică pe stadion şi în jurul acestuia.

Între timp, Agusti Benedito, cel care a încercat să-l demită pe preşedintele Josep Maria Bartomeu, susţine că cei din conducerea Barcelonei trebuie să decidă ca echipa să nu intre pe teren.

„Barça nu poate juca azi. Suntem mai mult decât un club!”, a scris Benedito pe Twitter.

Lasă un răspuns

Top