You are here
Home > Actualitate > UPDATE: De ce a fost ucisă doctorița Nicoleta Boca. Ce implicații ar avea fiul femeii în crimă
loading...

UPDATE: De ce a fost ucisă doctorița Nicoleta Boca. Ce implicații ar avea fiul femeii în crimă

Femeie găsită moartă în apartamentul ei din bulevardul 13 septembrie din București, duminică, 1 octombrie. Victima a fost înjunghiată, iar principalul suspect este concubinul acesteia. Potrivit vecinilor, medicul stomatolog Nicoleta Boca a fost găsit fără suflare de fiul ei.

UPDATE 17:20: Detalii halucinante ies la iveală, în urma uciderii doctoriței Nicoleta Boca. Femeia a fost ucisă, după ce i-ar fi luat apărarea fiului acesteia, care ar fi consumat droguri. Cel puțin asta au povestit vecinii, pentru Libertatea. Oamenii spun că acesta a fost, cel mai probabil, motivul pentru care Adrian Cioabă, concubinul Nicoletei, și-a ucis iubita.

UPDATE: De ce a fost ucisă doctorița Nicoleta Boca. Ce implicații ar avea fiul femeii în crimă

Adrian Cioabă s-a spânzurat, după ce și-a ucis concubina
sursă foto: Facebook

„Fiul ei, un puști de 17 ani, trage pe nas. El voia să intervină să scape copilul de problemele astea, iar ea tot îi dădea bani pe ascuns”, a declarat, sub protecția anonimatului, un vecin al cuplului.

Adrian Cioabă (foto) , originar din Ploiești, era descris ca fiind un prosper om de afaceri. Din spusele vecinilor, bărbatul l-ar fi crescut pe fiul Nicoletei ca pe propriul copil. Mai mult, acesta l-ar fi susținut pe adolescent să-și obțină permisul de conducere în Statele Unite ale Americii.

UPDATE 13:15: Principalul suspect în cazul uciderii doctoriței Nicoleta Boca a fost găsit mort. Bărbatul s-a spânzurat în vila sa din localitatea Izvorani, județul Ilfov. Din primele informații, femeia a fost ucisă, cel mai probabil, în urma unui scandal. Bărbatul cu dublă cetățenie a luat foc, după ce iubita sa l-a anunțat că vrea să pună capăt relației. Devastat de gândul că ar putea să rămână din nou singur, bărbatul a înjunghiat-o după o ceartă aprinsă care a avut loc în apartamentul Nicoletei.
Polițiștii de „Omoruri” din Poliția Capitalei nu au au găsit în vila afaceristului niciun bilet de adio, însă nu este exclus ca acesta să fi lăsat câteva „rânduri” prin mesaje sau în calculator său. Anchetatorii spun că urmează să facă o percheziție informatică pentru a afla dacă există o motivație a gestului șocant la care a recurs.

După ce și-a văzut mama fără suflare, băiatul a intrat în stare de șoc, informează observator.tv. Un vecin a sunat la 112 ca să anunțe crima. Zona a fost împânzită de polițiști și de procurori criminaliști.
Anchetatorii au prelevat probe de la fața locului, iar concubinul femeii Nicoletei este considerat principalul suspect în cazul crimei.
Potrivit sursei citate, iubitul femeii este un cetățean cu dublă cetățenie. Cel mai probabil, bărbatul a fugit cu mașina celei pe care ar fi ucis-o. Din primele informații, suspectul este patronul unei firme de comisariat vamal. Bărbatul a fost implicat, în 2004, într-un scandal cu Parchetul Național Anticorupție (PNA).
Vecinii susțin că Nicoleta Boca lucra ca medic stomatolog la o clinică privată din Ploiești. Femeia, în vârstă de 45 de ani, era specialist în protetica dentară, având o specializare în Israel.
Suspectul în cazul crimei este căutat de polițiști. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul ar putea face până la 25 de ani de închisoare pentru omor.
sursă foto: Facebook sursa libertatea.ro.

Lasă un răspuns

Top