You are here
Home > Actualitate > VIDEO: Tânăra din Botoșani, care și-ar fi ucis bebelușul, a fost arestată. Gabriela ar fi avut discernământ când a comis crima
loading...

VIDEO: Tânăra din Botoșani, care și-ar fi ucis bebelușul, a fost arestată. Gabriela ar fi avut discernământ când a comis crima

Tânăra din Botoșani, care și-ar fi ucis bebelușul și apoi i-a aruncat trupul într-un canal colector, a fost arestată preventiv. Gabriela B. își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, fiind acuzată de omor. Halucinant este că tânăra, în vârstă de 21 de ani, ar fi avut discernământ în momentul în care a comis gestul nemilos.

Magistrații Tribunalului Botoșani au decis, vineri, ca Gabriela B. să fie arestată preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de omor. Decizia a fost luată de instanță în contextul în care tânăra ar fi avut discernământ atunci a curmat viața bebelușului ei, informează Monitorul de Botoșani. Sentința Tribunalului nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava.

Tânăra din Botoșani, care și-ar fi ucis bebelușul, a fost arestată. Gabriela ar fi avut discernământ când a comis crima

Din raportul medicilor legişti rezultă faptul că pruncul a avut parte de o moarte violentă. Bebelușul, care a venit pe lume pe 13 septembrie, a fost sufocat prin obturarea căilor respiratorii. Copilașul ar fi fost pus într-o pungă, apoi într-o sacoșă care a fost aruncată într-un canal colector.

Gabriela B. a născut copilașul pe 13 septembrie la Maternitatea Botoșani și a fost externată patru zile mai târziu. Băiețelul pe care l-a adus pe lume ar fi fost rezultatul unei relații cu un tânăr, iar sarcina a fost ascunsă.

După ce a rămas însărcinată, Gabriela a încercat să păstreze secretul atât față de mama sa, care a plecat să muncească în Italia, cât și față de celalalte rude. După ce a fost externată din Maternitate, tânăra a mers cu bebelușul în apartamentul, în care locuia în gazdă.

Proprietara locuinței a intrat la bănuieli, după ce Gabriela nu s-a mai ajuns cu micuțul acasă. Femeia a sunat la Direcția Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, însă tânăra din Ungureni nu a spus nimănui ce s-a întâmplat.

Cazul a fost preluat apoi de polițiști. Anchetorii au aflat că Gabriela ar fi apelat la un taximetrist care a dus-o într-o zonă de la periferia Botoșaniului. Trupul bebelușului, care l-a adus pe lume, a fost descoperit, marți, într-un puț de colectare a apei.

Tânăra a fost internată în Secția de Psihiatrie pentru efectuarea expertizei. Acum, procurorii vor să afle cine este tatăl copilașului ucis și ce ar fi putut s-o împingă pe tânără să recurgă la gestul nemilos.
sursă foto: Monitorul de Botoșani

Lasă un răspuns

Top