You are here
Home > Actualitate > VIDEO / Haluciant! Tatăl atacatorului din Las Vegas, în top 10 infractori căutați de FBI! Detaliile sunt şocante
loading...

VIDEO / Haluciant! Tatăl atacatorului din Las Vegas, în top 10 infractori căutați de FBI! Detaliile sunt şocante

Benjamin Paddock, tatăl atacatorului care a deschis focul la un festival de muzică, a fost în top zece al infractorilor căutați de FBI, în anii ’60 și ’70. © Sursa foto: Hepta

VIDEO / Haluciant! Tatăl atacatorului din Las Vegas, în top 10 infractori căutați de FBI! Detaliile sunt şocante

Ancheta demarată în urma sângerosului atentat terorist din Las Vegas a scos la iveală detalii şocante. Poliţiştii au descoperit că Benjamin Paddock, tatăl atacatorului care a deschis focul la un festival de muzică, a fost în top zece al infractorilor căutați de FBI, în anii ’60 și ’70. În urma atacului comis de fiul său, Stephen Paddock, 59 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 527 au fost răniţi.

Mai mult, publicația a publicat și un afiș al FBI, pe care scrie că Benjamin Paddock a fost „diagnosticat drept un pshiopat care a folosit arme de foc ca să jefuiască bănci”, „cu tendințe suidicare și foarte periculos”.

https://twitter.com/iskandrah/status/914892628558303232

Potrivit jurnaliştilor de la The Independent tatăl lui Stephen Paddock a fost în atenția autorităților americane, pentru că jefuia bănci. După ce s-a aflat de infracţiunile comise, presa locală a titrat că vecinii lui Benjamin Paddock „n-au putut crede că omul de afaceri care, la acel moment, avea 34 de ani, era implicat în astfel de infracțiuni”.

În articolele din presa anilor ’60, Benjamin Paddock era descris drept un infractor care comitea jafuri în băncile din Arizona, conform Pro TV. Mai mult, ntr-un articol publicat în Arizona Republic,pe 6 octombrie 1960, ae preciza că acesta a comis trei jafuri. În același articol, se menționa că a fost arestat și condamnat, după ce a furat 25.000 de dolari din bănci din Phoenix.

https://twitter.com/gregorykorte/status/914902077511479298

La bătrânețe, el ar fi fost implicat și într-un atac violent în Las Vegas, potrivit Daily Citizen. Mai mult de atât, el ar fi încercat să dea cu mașina peste un agent FBI.

Lasă un răspuns

Top