You are here
Home > Actualitate > Anunţul îngrijorător făcut de Legiunea Secuiască! Ce se pregăteşte în Ardeal!
loading...

Anunţul îngrijorător făcut de Legiunea Secuiască! Ce se pregăteşte în Ardeal!

Anunţul îngrijorător făcut de Legiunea Secuiască! Ce se pregăteşte în Ardeal!

Inspiraţi de evenimentele din Spania, unde catalanii au votat pentru a deveni stat independent, membrii Legiunii Secuieşti au făcut, ieri, un anunţ îngrijorător.

Un membru marcant al Legiunii Secuieşti, fost mercenar în Legiunea Străină, specializat în strategii, diversiuni şi folosirea armelor de asalt, a anunţat, ieri, că după Catalonia vine rândul Transilvaniei să îşi declare independenţa. (facsimil jos)

Postarea a fost primită cu braţele deschise de semenii din Ţinutul Secuiesc, aceştia fiind de părere că acum este momentul propice pentru a lupta pentru visul lor: recuperarea Ardealului!

În urmă cu doi ani şi jumătate, Consiliul Europei a respins cererea maghiarilor din județele Covasna, Harghita și Mureș de proclamare a autonomiei „Ţinutului secuiesc”. În aceeaşi zi, extremiştii s-au declarat indignaţi, iar mai mulţi membri ai „Legiunii Secuieşti” – considerată grupare paramilitară extrem de violentă – au ameninţat în spaţiul virtual că „lucrurile nu vor rămâne aşa” şi că „se va face dreptate”, indiferent de mijoacele la care vor apela. La momentul respectiv, ca să demonstreze că sunt pregătiţi pentru orice, unii dintre membrii „Legiunii Secuieşti” au postat imagini cu proteste ale „maghiarior umiliţi în ţara lor”, precum şi cu efectele militare pe care le deţin, ”ca orice om, prin casă”: măşti de gaze, pelerine contra atacurilor chimice şi arme de foc.

4 thoughts on “Anunţul îngrijorător făcut de Legiunea Secuiască! Ce se pregăteşte în Ardeal!

  1. da,asa este,mai ales ca acum am citit veste,ca,acum a fost semnat,in noaptea trecuta, alianta intre „Legiunii Secuieşti” , Noua Dreapta si Forumul Civic al Românilor din Harghita şi Covasna,mai ales ca au o politica,si o viziuna comuna,cum a fost exprimate de catre Forumul Civic al Românilor din Harghita şi Covasna: „Noi cei de peste Carpaţi nu vom putea fi liniştiţi atâta timp cât românii din Covasna şi Harghita nu-şi pot păstra şi afirma nestingherit identitatea proprie, şi cât timp în această zonă nu este linişte şi armonie interetnică.”Si Partidul Ecologist Român a transmis, duminică, prin intermediul unui comunicat de presă, că îi solicită președintelui Klaus Iohannis să convoace de urgență o ședință CSAT, în contextul evenimentelor de la granița de vest a României.
    PER susține că, în realitate, Ungaria urmărește să ajungă, prin intermediul refugiaților, în Harghita și Covasna.

    „Chiar dacă motivul oficial este blocarea accesului refugiaților/imigranților pe teritoriul Ungaria, recenta și nefericita experiență care a dus la pierderea Crimeii de către Ucraina, eveniment la care partenerii noștri occidentali au asistat neputincioși în pofida tuturor tratatelor internaționale parafate , ne face să privim cu îngrijorare atitudinea belicoasă adoptată de Ungaria. Ținând cont de “experimentul” Crimeea, nu putem să nu ne întrebăm cât de repede va reacționa Europa dacă, în zăpăceala și confuzia generală creată de criza refugiaților, trupele maghiare urmăresc “invadatorii” până în Harghita? Sau Covasna?

  2. La toti extremistii la care se gasesc acasa la ei si in firmele private sau institutii unde sunt majoritari,arme, grenade si alte accesorii periculoase, trebuie urgent anihilati. Nu trebuie sa le dam sansa ca sa faca haos in Ardeal. De fapt Transilvania a fost tot timpul a romanilor si va ramane atata timp cat va exista Terra.

Lasă un răspuns

Top