You are here
Home > Actualitate > DECAPITAT: Un copil din Brastavățu, ucis de un localnic
loading...

DECAPITAT: Un copil din Brastavățu, ucis de un localnic

Principalul suspect în cazul crimei de la Brastavățu a fost reținut de poliție, pentru 24 de ore. Adolescentul, al cărui corp a fost găsit decapitat pe câmp, a fost victima unei crime

Trupul decapitat al unui băiat de 13 ani a fost găsit pe un câmp, de către localnici. Poliţişti şi procurori au ajuns imediat la faţă locului. Adolescentul a dispărut luni.

Ultima dată, băiatul a fost văzut luni seară la o benzinărie din localitatea Brastavatu. Nu se ştie deocamdată ce a făcut sau unde a mers apoi. Anchetatorii au indicii clare că vorbim despre o crimă, iar un suspect – un bărbat de 20 de ani – este deja în vizorul poliţiştilor.

Cert este că, marţi dimineaţă, localnicii i-au găsit trupul decapitat, la marginea comunei. Iniţial, nu ştiau despre cine este vorba, însă în scurt timp au dat şi peste restul corpului, care fusese atacat de animale. Aşa s-a reuşit identificarea lui.

Camerele de supraveghere ale benzinariei unde adolescentul a fost vazut ultima dată au surprins și ultimele clipe cu el in viață. Băiatul a plecat de acolo însoțit de un amic. Se pare că, pe drum, ar fi avut un conflict pentru că s-au gasit mai multe pete de sânge.

Adolescentul de 13 ani locuia doar cu tatăl sau şi muncea cu ziua pe unde putea.

Tânărul are 20 de ani și este din aceeași localitate. El și-a recunoscut fapta, dar spune că nu își amintește motivul pentru care l-a omorât pe adolescent, întrucât era beat.

Adolescentul de 14 ani, din comuna Brastavățu, a fost găsit decapitat, marți dimineață, de un localnic. Trupul se afla lângă marginea Drumului Județean 544, iar capul era în apropiere. Inițial s-a crezut că băiatul ar fi decedat în drum spre casă și a fost mâncat de câini. În urma cercetărilor s-a stabilit însă că a fost ucis.

Daniel era doar în grija tatalui și mai avea doi frați mai mici. Aveau grija unul de altul, după ce mama lor a plecat și și-a întemeiat altă familie.

Rudele tânărului mort spun că acesta era liniștit și nu intrase în conflict cu nimeni.

Copil de 13 ani, gasit decapitat la marginea unei localitati din Olt! Criminalistii au formulat ipoteze dure: ce s-a intamplat cu baiatul

Procurorii au stabilit că adolescentul a fost înjunghiat mortal în zona gâtului, însă nu și decapitat. Nu se știe deocamdată mobilul crimei.

Copil de 13 ani, gasit decapitat la marginea unei localitati din Olt! Descoperire socanta intr-o localitate din judetul Olt. Locuitorii comunei Brastavatu au ramas inmarmuriti dupa ce, la marginea localitatii, la circa 4 metri de gardul unei locuinte, a fost descoperit un cadavru fara cap.

Copil de 13 ani, gasit decapitat la marginea unei localitati din Olt! Cel care a vazut primul corpul neinsufletit a fost un barbat din comuna. Din primele investigatii, trupul decapitat este al unui copil de 13 ani. Pustiul pleca frecvent de acasa si se pare ca a fost ucis de animale. Cativa localnici l-au vazut pe adolescent aseara, la o benzinarie din sat, cu mai multi prieteni. Insa de la miezul noptii, cand gasca s-a imprastiat, nimeni nu a mai stiut nimic de el.

„Se confirmă, într-adevăr. Este un cadavru, îi lipseşte capul, este aruncat, practic, în drum, la vreo trei-patru metri de gardul ultimei case. Deocamdată nu ştim mai multe. Nu a dispărut nicio persoană, nu ştim de aşa ceva. Nu a fost identificat, aşteptăm criminaliştii“, a declarat Cici Constantin Oprea, primarul localităţii Brastavăţu,

Suspectul a fost audiat și a recunoscut totul. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost dus în fața instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă. Tânărul este cercetat pentru infracțiunea de omor și riscă până la 20 de ani de închisoare.

Lasă un răspuns

Top