You are here
Home > NEWS > VIDEO / Andreea Marin, prima apariţie TV, după ce a fost surprinsă cu noul iubit: „Avem voie să trăim o viaţă reală”
loading...

VIDEO / Andreea Marin, prima apariţie TV, după ce a fost surprinsă cu noul iubit: „Avem voie să trăim o viaţă reală”

VIDEO / Andreea Marin, prima apariţie TV, după ce a fost surprinsă cu noul iubit: „Avem voie să trăim o viaţă reală”

La doar câteva zile după ce paparazzii spynews.ro au surprins-o în compania noului iubit, Andreea Marin a apărut la TV, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars. Vedeta a vorbit pe larg despre viaţa ei, de acum.

Andreea Marin susţine că orice om are dreptul să trăiască o viaţă reală. „Sunt lucruri frumoase pe care le fac cu echipa mea. Dincolo de nevoia nebună de a povesti, avem voie să trăim o viaţă reală. Avem nevoie de bine în viaţa noastră reală”, a spus Andreea Marin.

„Am o gripă nu atât de plăcută. Eu sunt energie pură. Nu e o viaţă lineară. Uneori cred că e bine să menţionăm. De dragul bârfei naţionale treci în umbră, în munca ta, în viaţa ta”, a mai povestit vedeta.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare TV a fost căsătorită din 1995 şi până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006, vedeta s-a recăsătorit, alesul fiind Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe o rețea de socializare. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Ozturk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat, pe Facebook, că divorțează de Tuncay Ozturk, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top