You are here
Home > Actualitate > Diferența dintre femeile cu care m-am întâlnit și cea cu care mă voi căsători
loading...

Diferența dintre femeile cu care m-am întâlnit și cea cu care mă voi căsători

Bărbații iau de soții femei cu diferite caractere, trăsături, aspecte fizice. Însă scriitorul Paul Hudson consideră că există o calitate care trebuie să o aibă fiecare viitoare soție. Iată despre ce e vorba…

„Vreau să recunosc: de ceva timp nu mai țin minte numărul fetelor cu care m-am întâlnit, m-am culcat, cărora mi-am deschis sufletul și de care m-ma îndrăgostit. Nu văd nimic rău în a petrece frumos timpul alături de cineva, cunoscând propria capacitate de a iubi. Dar într-o zi toată treaba asta devine un nonsens. Te convingi că toți oamenii sunt deosebiți, dar înțelegi că e cea mai mare minciună.

Cândva, fiind într-o relație, m-am îndoit că femeia de alături e omul vieții mele. Și am decis că am nevoie de timp ca să înțeleg asta. Ieșeam la întâlniri, mergeam la petreceri și intram în contact cu diferite tipuri de femei. Regret? Uneori da. Nu regret că m-am întâlnit cu aceste fete. Regret că credeam că asta e ceea de ce am nevoie.

Da, pe atunci primeam plăcere. Atât de mult îmi doream asta, că am decis să mă despart de o femeie fermecătoare. Am luat rolul amorezatului de 20 de ani. Și totul era perfect. Până când nu am devenit mai deștept.

Multor bărbați le este suficient doar sexul. Ei nu caută ceva mai mult, pentru că nu știu ce ar fi acest „mai mult.” Veți spune că o relație nu e doar sex și voi fi de acord cu voi. La rândul meu am căutat o viață dragostea vieții mele. Pur și simplu credeam că încă nu am gustat din toate plăcerile vieții.

Nu aveam înțelepciunea să înțeleg că tot de ce am nevoie deja era alături de mine. Relațiile ideale erau atât de aproape, dar nu aveam curajul să le încep. Ambii nu eram pregătiți pentru așa ceva. Ne-am găsit, dar nu ne-am maturizat suficient ca să fim împreună. Posibil mulți s-au regăsit în povestea mea. Aceste momente au devenit pentr mine o adevărată lecție.

Și după toate astea am înțeles un lucru important: între femeile cu care ne întâlnim și femeia cu care ne căsătorim este diferență. Nu este chimia, nu este atracția fizică, un job bun sau convingerile comune. Iar majoritatea oamenilor asta și cred drept bază a unor relații de succes. Da, asta este important, dar numai la început. Pentru ca o relație să dureze, trebuie ceva mai mult.

Femeia cu care mă căsătoresc trebuie să știe să nu meargă împotriva propriilor convingeri și să privească lucrurile din punct de vedere obiectiv. S-ar părea că asta nu este atât de important, dar nu este așa. E foarte important. Problema multor oameni e că sunt convinși că ei au dreptate. Dar noi toți greșim. Și de multe ori ceea în ce credem e propria noastră părere. Teorii și gânduri pe care le luăm drept adevăr.

Atunci când ești singur, asta nu e așa de important. Dar într-o relație totul e diferit. Aici nu găsești o părere, dar două. Și de multe ori aceste păreri sunt diferite. Ne certăm, ne contrăm, spunem ceea ce nu ar trebui să spunem și într-un final ne despărțim.

Viitoarea mea soție trebuie să înțeleagă această dificultate. Caut o femeie înțeleaptă care știe că lumea nu doar e în culori alb-negru. Atunci când întâlnești o femeie care poate să vadă realitatea și limitele ei, să știi: cu ea ai toate șansele la o relație bună și de lungă durată.”

Lasă un răspuns

Top