You are here
Home > Actualitate > O tânără a fost grav rănită într-un accident produs în centrul orașului Balș
loading...

O tânără a fost grav rănită într-un accident produs în centrul orașului Balș

Olt: O tânără a fost grav rănită într-un accident produs în centrul orașului Balș

O tânără în vârstă de 18 ani a fost grav rănită și a fost transportată la spital, inconștientă, după ce mașina în care se afla a fost implicată, sâmbătă seara, într-un accident rutier în zona centrală a orașului Balș, pe strada Nicolae Bălcescu (DN 65), potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

În accident au fost implicate două autoturisme și o autoplatformă, persoana rănită fiind pasageră în unul dintre autoturisme. Tânăra era pasageră pe scaunul din dreapta-față într-o mașină care s-a răsturnat pe o parte și a rămas blocată.

„La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Olt. Pentru extragerea victimei, echipajul de descarcerare a îndepărtat mai multe elemente de caroserie, accesul către aceasta fiind dificil din cauza faptului că autoturismul era răsturnat pe o parte. Victima a fost preluată, inconștientă, de echipaje medicale, fiind transportată la Spitalul Balș. Celelalte persoane care se aflau în autovehicule nu prezentau urme vizibile de traumă și au refuzat transportul la spital”, a spus Băsășteanu.

Tânăra rănită urmează să fie transportată la un spital din Craiova după ce va fi stabilizată.

Sâmbătă, pe DN 65, la câțiva kilometri de orașul Balș, s-au produs alte două accidente rutiere, unul fiind mortal.

Lasă un răspuns

Top