You are here
Home > Actualitate > DESCOPERIRE terifianta in ROMANIA! „Nu este posibil asa CEVA!”
loading...

DESCOPERIRE terifianta in ROMANIA! „Nu este posibil asa CEVA!”

http://bensan.ro/wp-content/uploads/2017/10/1-73.jpg

Specialistii au descoperit in Romania ceva cu adevarat bizar si nu au nicio explicatie logica pentru asta.

Undeva in nordul judetului Sibiu, in preajma satului Stroeneasca, se afla o padure despre care tot mai multa lume spune ca este locul unde se petrec lucruri stranii.

Unul dintre localnici povesteste cum a descoperit o groapa mare, cu un diametru de aproximativ trei metri. A prins curaj sa coboare cu o franghie, pentru a vedea ce se afla acolo. La o adancime de 4-5 metri, barbatul a descoperit o galerie din care izvora o lumina stranie, inexplicabila, potrivit a1.ro.

Nu mica i-a fost surprinderea atunci cand a descoperit la capatul unui tunel o sala, in care se aflau mese. Cand s-a apropiat, omul a vazut ca pe fiecare masa era asezat un schelet.

Ceea ce este cu adevarat surprinzator este faptul ca fiecare schelet, depa parea uman, avea o lungime impresionanta de pana la patru metri.

Specialistii au incercat sa gaseasca originea acestea schelete. Unii spun ca ar fi vorba despre uriasii care au trait in vremuri stravechi pe pamanturile noastre. Altii vorbesc despre faptul ca aceste oseminte apartin unor extraterestri.

Lasă un răspuns

Top