You are here
Home > EXTERN > Diaspora > Europa > A facut campanie PRO EU, Theresa May evită să spună dacă ar vota pentru Brexit la un nou referendum
loading...

A facut campanie PRO EU, Theresa May evită să spună dacă ar vota pentru Brexit la un nou referendum

Premierul britanic Theresa May a evitat miercuri să spună dacă ar vota pentru Brexit la un eventual nou referendum, transmite Reuters, Theresa May evită să spună dacă ar vota pentru Brexit la un nou referendum

Theresa May a sprijinit rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană la referendumul din iunie 2016, dar a asumat un rol discret în campanie.

May a devenit prim-ministru după demisia lui David Cameron, de asemenea un susținător al rămânerii în UE, demisie survenită în urma șocului provocat de rezultatul pro-Brexit al votului.

Chestionată la postul de radio LBC dacă și-a schimbat opinia între timp, Theresa May a declarat că nu răspunde unor întrebări ipotetice, precizând că misiunea sa este acum să transpună în practică votul dat de britanici.

‘Am votat din motive întemeiate atunci, dar circumstanțele se schimbă și consider că lucrul important acum este că eu cred că ar trebui să ne concentrăm toți să realizăm Brexit-ul și să realizăm cel mai bun acord’, a adăugat ea.

Întrebată insistent dacă acum ar vota pentru ieșirea din UE, Theresa May a afirmat că ar analiza toate aspectele și ar lua o decizie, subliniind însă că nu va exista un al doilea referendum.

Lasă un răspuns

Top