You are here
Home > Actualitate > Radu Banciu, despre Halep: „Este ridicol să devii numărul 1 într-un sport în care tu nu ai câștigat niciodată nimic”
loading...

Radu Banciu, despre Halep: „Este ridicol să devii numărul 1 într-un sport în care tu nu ai câștigat niciodată nimic”

Reușita Simonei Halep de a ajunge pe primul loc în clasamentului WTA nu i-a impresionat pe realizatorii B1TV, Radu Banciu și Dan Bâra. Cei doi au comentat în ediția de luni a emisiunii Unșpe Metri conjucturile care au făcut-o pe româncă să fie lider mondial.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

„Simona Halep a pierdut finala de la Beijing așa cum le-a pierdut și pe celelalte.

Ea nu are decât un singur turneu câștigat în acest an, la Madrid, în rest a pierdut toate cele 4 finale jucate, este un paradox acesta să devii lider al clasamentului mondial după un turneu pe care îl pierzi în fața numărului 15 mondial”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre Halep: „Este ridicol să devii numărul 1 într-un sport în care tu nu ai câștigat niciodată nimic”

Realizatorul B1TV a criticat și regulamentul WTA de acordare a punctelor, care duce la situații precum cea în care se află Halep în care numărul 1 mondial ajunge în această postură pentru că joacă multe turnee, chiar dacă în realitate nu a câștigat niciun turneu care să conteze în lumea mare a tenisului.

„Modificarea regulamentului nu mai pune în valoare performanța absolută. Este ridicol să devii numărul 1 într-un sport în care tu nu ai câștigat niciodată nimic. Așa sunt clasamentele în lumea de astăzi”, a precizat Radu Banciu.

Lasă un răspuns

Top