You are here
Home > Actualitate > „Iubitul meu s-a culcat cu o altă femeie, dar eu m-am bucurat…” Orice femeie înșelată trebuie să citească asta
loading...

„Iubitul meu s-a culcat cu o altă femeie, dar eu m-am bucurat…” Orice femeie înșelată trebuie să citească asta

Astăzi a devenit extrem de greu să menții pasiunea și legătura într-o relație. De cele mai multe ori, rămân sechele pentru ambii parteneri la final de relație. Dar, ceea ce nu te omoară te face mai puternic.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

O femeie a făcut publică scrisoarea pe care i-a trimis-o amantei iubitului ei. O femeie puternică ce a învățat să ierte și să uite.

„Nu-ți voi pronunța numele și nici nu îl voi scrie, deși îmi bântuie și acum gândurile. Iubitul meu s-a culcat cu tine. Știai că exist. Pe Facebook existau poze cu noi în ipostaze tandre.

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Ar trebui să te felicit, ai câștigat. Știu că e un clișeu, dar ar trebui să spun și că vă meritați. Dar nu voi spune asta. Eu îți voi mulțumi.

Ai crede că te urăsc, pentru că ai făcut acel lucru de care se tem toate femeile. Nu te urăsc. Mi-ai făcut un serviciu.

Îți mulțumesc că mi-ai redat libertatea. M-ai salvat de la o viață plină de minciuni și durere. Mulțumesc că mi l-ai arătat cum este cu adevărat.

Mulțumesc că mi-ai dat un motiv să merg mai departe.

Mulțumesc că mi-ai dat un motiv să plec și să o iau de la capăt.

Mulțumesc că mi-ai amintit că valorez mai mult decât minciuna și decepția, că nu merit să sufăr din cauza abuzului emotional. Nu merit să trec prin această trauma cu capul plecat.

Mulțumesc că mi-ai arătat că există zile mai bune și că nu trebuie să mi le petrec cu ochii în lacrimi. Îți mulțumesc că sunt nimic fără principiile mele.

Mulțumesc că mi-ai dat șansa de a avea alte întâlniri, alte săruturi și șansa la o dragoste pură, curată.

Mulțumesc că m-ai adus în genunchi, că mi-ai adus aminte ce gust are durerea, pentru că fără durere nu m-aș putea bucura de dulceața vindecării. Fără rău, nu puteam vedea binele.

Fără prezența ta în viața noastră, nu aș fi fi învățat să respir din nou.

Mulțumesc.

Cu sinceritate,

Femeia pe care ai ajutat-o să-și găsească libertatea.” Sursa: unica.ro

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

 

One thought on “„Iubitul meu s-a culcat cu o altă femeie, dar eu m-am bucurat…” Orice femeie înșelată trebuie să citească asta

 1. Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
  1) Vrăji de dragoste
  2) Vrăji de dragoste pierdută
  3) Vrăji de divorț
  4) Vrăji de căsătorie
  5) Vraja de legare.
  6) Vrăji de despărțire
  7) Alungați un Iubit trecut
  8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
  9) vrei să-ți mulțumești iubitul
  Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
  ogagakunta@gmail.com

Lasă un răspuns

Top