You are here
Home > Actualitate > DIN SUPERSTIȚIILR ROMÂNILOR! Ce se întâmplă când auzi cântecul unei cucuvele?
loading...

DIN SUPERSTIȚIILR ROMÂNILOR! Ce se întâmplă când auzi cântecul unei cucuvele?

Din cele mai vechi timpuri și până în prezent, în popor se spune că un cântec al cucuvelei este auzit atunci când moartea cuiva este foarte aproape, cu alte cuvinte acesta este prevestitorul de moarte.

Citeste si: România blochează negocierile pe Brexit. Reacția președintelui VIDEO

Din strămoși se știe că un cântec auzit de cucuvea înseamnă o mare nenorocire în casa celui care a auzit-o! Mai multe legede sunt despre această pasăre care provoacă o mare frică în oameni!

Într-una din aceste legende, se spune că anume cucuveaua este o femeie care s-a transformat în pasăre, iar pe timpul vieții aceasta a fost torturată de către bărbatul cu care și-a legat destinul.

În momentul în care femeia nu a mai avut răbdare față de violența soțului său, aceasta s-a rugat Lui Dumnezeu să fie transformată într-o pasăre pentru a putea zbura și fugi de bărbatul ce-i provoca atâta chin.

În fiecare noapte femeia plângea, iar plânsul său a fost transformat în cântecul cucuvelei!

Atunci când o cucuvea a venit pe casa dumneavoastră sau pe împrejurimile acesteia, lumea se așteaptă la o moarte, iar dacă în casa respectivă recent a murit cineva, în popor se spune că va mai veni degrabă încă o moarte.

În alte părți ale României se spun legende despre cântecul acestei păsări că ar fi una care vine exact acolo unde va avea loc o nuntă în viitorul apropiat sau va apărea un nou membru de familie!

Citeste si: Un grup de țigani din România TERORIZEAZĂ un oraș din America! Aruncă gunoi peste tot, își fac nevoile în stradă, nu respectă regulile de circulație, distrug lucruri în magazine și ucid găinile

Lasă un răspuns

Top