You are here
Home > Actualitate > Japonia in G7 a convenit creșterea presiunilor asupra Coreei de Nord
loading...

Japonia in G7 a convenit creșterea presiunilor asupra Coreei de Nord

Reprezentanții financiari ai țărilor din G7 au convenit să coopereze în cadrul adoptării unui demers corespunzător împotriva tentativelor Coreei de Nord de a se sustrage sancțiunilor impuse în cazul său de către Organizația Națiunilor Unite (ONU), a indicat joi un înalt oficial al Ministerului japonez de Finanțe, relatează Reuters noteaza agerpres.ro

Citeste si: MARE ATENȚIE!!! Ce boli poți să iei dacă pupi icoanele din biserică. Avertismentul este cât se poate de SERIOS.

Potrivit adjunctului ministrului japonez de finanțe pentru relații internaționale Masatsugu Asawaka, este ceva rar pentru liderii financiari ai țărilor din G7 să dezvăluie faptul că s-au întâlnit pe marginea unei reuniuni a G20, care a fost o dovadă de fermitate în rândul țărilor avansate din punct de vedere economic de a intensifica presiunile asupra Coreei de Nord în contextul recentelor sale provocări.

”G7 a convenit întărirea cooperării, inclusiv prin măsuri de contracarare a tentativelor Coreei de Nord de a evita sancțiunile Națiunilor Unite”, a declarat Asawaka presei, după ce a participat la reuniunea G7 și la un dineu de lucru al liderilor financiari din G20.

Citeste si: Un grup de țigani din România TERORIZEAZĂ un oraș din America! Aruncă gunoi peste tot, își fac nevoile în stradă, nu respectă regulile de circulație, distrug lucruri în magazine și ucid găinile

Masatsugu Asawaka a participat la reuniunea G7 și la dineul de lucru al G20 în numele ministrul japonez de finanțe Taro Aso, precizează Reuters.

G7 a convenit creșterea presiunilor asupra Coreei de Nord (ministru japonez)

Citeste si: România blochează negocierile pe Brexit. Reacția președintelui VIDEO

Lasă un răspuns

Top