You are here
Home > Actualitate > Mama a refuzat să-i taie nou-născutului cordonul ombilical după naștere. Ce s-a întâmplat cu bebelușul
loading...

Mama a refuzat să-i taie nou-născutului cordonul ombilical după naștere. Ce s-a întâmplat cu bebelușul

O româncă stabilită în provincia Udine, din nordul Italiei, a refuzat după nașterea bebelușului să-i fie tăiat cordonul ombilical.

Citeste si: MARE ATENȚIE!!! Ce boli poți să iei dacă pupi icoanele din biserică. Avertismentul este cât se poate de SERIOS.

O astfel de practică a fost utilizată pentru prina oară în 1974, în California și poartă numele de „Lotus Birth”. Aceasta presupune lăsarea cordonului ombilical intact, astfel ca bebelușului să rămână conectat de plancentă, până când cordonul se desprinde de la sine.

Mama a refuzat să-i taie nou-născutului cordonul ombilical după naștere. Ce s-a întâmplat cu bebelușul

Nu există nicio informație care să dovedească faptul că această practică are beneficii pentru nou-născut, singura motivara a ei fiind cea spirituală.

Citeste si: Un grup de țigani din România TERORIZEAZĂ un oraș din America! Aruncă gunoi peste tot, își fac nevoile în stradă, nu respectă regulile de circulație, distrug lucruri în magazine și ucid găinile

Dimpotrivă, medicii specialiști în obstetrică și ginecologie atrag atenția că rămânerea bebelușului atașat prin cordonul ombilical de placentă poate duce la infecții ireversibile.

Copilul începuse să dea semne de suferință, motiv pentru care medicii au alertat autoritățile. La fața locului s-a deplasat procurorul Antonio De Nicolo, care a dispus continuarea procedurilor medicale.

„Semn de tristețe al timpurilor, care arată la ce stadiu a ajuns medicina defensivă”, a declarat procurorul.

Citeste si: România blochează negocierile pe Brexit. Reacția președintelui VIDEO

Lasă un răspuns

Top