Biscuitii Copilariei – Cine nu-si aminteste de cea mai populară prăjitură din copilărie ? Actualitate Articole Culinar Diverse Dulceturi Educational EVENIMENTE Galerie media Neinteresante Reteta Romania Sanatate Social Spiritualitate by admin - octombrie 14, 2017octombrie 14, 20170 Ingrediente: Citeste si: MARE ATENȚIE!!! Ce boli poți să iei dacă pupi icoanele din biserică. Avertismentul este cât se poate de SERIOS. 200 gr unt (untura) 200 gr zahar 3 oua 3 linguri lapte 3 linguri smantana 2 pliculete praf de copt esenta vanilie 1 kg faina 50 gr zahar pudra Citeste si: Doi români eroi la Londra. Au oprit un jaf: ”Unul i-a pus piedică, celălalt l-a legat” Mod de preparare: 1. Cerne faina si praful de copt. 2. In alt bol mixeaza zaharul cu untul. 3. Adauga treptat cate un ou peste unt, apoi smantana, laptele si esenta de vanilie. Omogenizeaza cu o lingura de lemn. 4. Treptat incorporeaza faina. Omogenizeaza. 5. Acopera aluatul in folie si baga-l in frigider pentru circa o ora. 6. Scoate-l, desfa-l din folie si da-l prin masina de tocat cu aparat special. 7. Pune biscuitii intr-o tava neunsa si baga-i in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 15-20 de minute sau pana cand se rumenesc usor. Serveste-i cu zahar pudra. Citeste si: Un grup de țigani din România TERORIZEAZĂ un oraș din America! Aruncă gunoi peste tot, își fac nevoile în stradă, nu respectă regulile de circulație, distrug lucruri în magazine și ucid găinile