You are here
Home > Actualitate > Imagini incredibile! Cu Ambarcațiuni pline cu imigranți care loau cu asalt plajele stațiunilor românești de la Marea Neagră VIDEO
loading...

Imagini incredibile! Cu Ambarcațiuni pline cu imigranți care loau cu asalt plajele stațiunilor românești de la Marea Neagră VIDEO

Asa trebuia sa titreze toata presa din romania, Imagini incredibile în această dimineață la malul mării. Mai multe ambarcațiuni pline cu refugiați provenind din zonele de conflict din Orientul Mijlociu via Turcia au sosit în România. Ei erau așteptați pe mal de efective importante ale Poliției de Frontieră și Gărzii de coastă.

Citeste si: Un grup de țigani din România TERORIZEAZĂ un oraș din America! Aruncă gunoi peste tot, își fac nevoile în stradă, nu respectă regulile de circulație, distrug lucruri în magazine și ucid găinile

De ce credeti ca nu vedeti la stiri asemenea lucruri? cati bani au loat ca sa taca si sa nu arate ce se intampla si cum vin migranti pe mare la noi in ROMANIA

Imaginile au fost surprinse de turiști aflați în concediu în Stațiunea 2 Mai printre care și cunoscutul jurnalist Sorin Roșca Stănescu care a relatat de la fața locului.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, nava cu migranţi a fost interceptată de o ambarcaţiune a Poliţiei de Frontieră în zona Vama Veche – 2 Mai, urmând să fie dusă în Portul Mangalia pentru verificări, relatează news.ro

Deocamdată nu se cunoaşte numărul exact al migranţilor aflaţi la bord şi nici naţionalitatea acestora, autorităţile estimând că ar fi vorba despre aproximativ 100 de persoane.

La ora transmiterii acestei ştiri, acţiunea Gărzii de Coastă este în desfăşurare.

Citeste si: MARE ATENȚIE!!! Ce boli poți să iei dacă pupi icoanele din biserică. Avertismentul este cât se poate de SERIOS.

Şi în urmă cu o săptămână, un pescador pe care se aflau 87 de persoane, între care 23 de copii, a fost interceptat de poliţiştii de frontieră în apropierea ţărmului românesc al Mării Negre. Nava nu a răspuns avertismentelor oamenilor legii pentru a fi făcute verificări şi s-a oprit în apropierea Portului Midia.

Poliţia de Frontieră Română a anunţat în această săptămână mai multe măsuri de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat, pentru împiedicarea migraţiei ilegale, între care folosirea la capacitate maximă a aparaturii de observare pe timp de zi şi de noapte, suplimentarea mijloacelor tehnice de supraveghere şi suplimentarea personalului.

În primele şapte luni ale Poliţia de Frontieră Română a anunţat în această săptămână mai multe măsuri de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat, pentru împiedicarea migraţiei ilegale, între care folosirea la capacitate maximă a aparaturii de observare pe timp de zi şi de noapte, suplimentarea mijloacelor tehnice de supraveghere şi suplimentarea personalului.

Singurul "live" cu "invazia" in desfășurare… la 2 Mai.Cu SRS.

Publicată de Dan MV Chitic pe Vineri, 8 Septembrie 2017

În primele şapte luni ale acestui an, poliţiştii de frontieră au depistat aproximativ 2.800 cetăţeni străini, organizaţi în peste 400 de grupuri de migranţi, care au încercat să treacă ilegal frontiera.

sursa: constantanews.ro

Citeste si: Doi români eroi la Londra. Au oprit un jaf: ”Unul i-a pus piedică, celălalt l-a legat”

Lasă un răspuns

Top