You are here
Home > Actualitate > Horoscop, duminică, 15 octombrie 2017. Leii strică lucruri, din orgoliu. Ar fi bine să…
loading...

Horoscop, duminică, 15 octombrie 2017. Leii strică lucruri, din orgoliu. Ar fi bine să…

Duminica 15 octombrie 2017, Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Citește horoscopul pentru zodia ta! Horoscop, duminică, 15 octombrie 2017. Leii strică lucruri, din orgoliu. Ar fi bine să adopte o atitudine mai matură, la locul de muncă

Citeste si: Doi români eroi la Londra. Au oprit un jaf: ”Unul i-a pus piedică, celălalt l-a legat”

Horoscop 15 octombrie 2017 – Berbec

Poate fi o zi care să îți aducă un pas înainte către armonizarea relațiilor cu cei dragi sau un pas mai aproape de valorificarea unui talent care să devină cândva meserie.

Horoscop 15 octombrie 2017 – Taur

Ar fi bine să ții cont de nevoia de a te concentra pe familie și să te implici cu sinceritate în problemele apropiaților, dar respectând limitele pe care aceștia le stabilesc.

Citeste si: Scrisoarea unui fizician de la CERN: ” Am facut ceva ce nu trebuia sa facem” – Umbre si siluete au aparut in Accelerator

Horoscop 15 octombrie 2017 – Gemeni

Este o zi importantă, pentru că simți nevoia să tragi concluzii, dar nu ții cont de toate aspectele unor situații, ci doar de cele care te supără.

Horoscop 15 octombrie 2017 – Rac

Poți transforma ziua într-o ocazie neprețuită de a-ți stabili alte priorități, constructive, pentru perioada următoare. Vei observa urmările pozitive imediat.

Horoscop 15 octombrie 2017 – Leu

Orgoliul nu ține loc de calități și nici nu te poate scăpa de responsabilitățile pe care singur ți le-ai asumat. O atitudine mai matură și ceva mai multă concentrare îți vor aduce numai beneficii.

Citeste si: MARE ATENȚIE!!! Ce boli poți să iei dacă pupi icoanele din biserică. Avertismentul este cât se poate de SERIOS.

Horoscop 15 octombrie 2017 – Fecioară

Astăzi vei avea ocazia să recunoști că răbdarea e cheia pentru a găsi cele mai bune soluții, inclusiv pentru problemele din familie. Și cei dragi pot veni cu idei bune.

Horoscop 15 octombrie 2017 – Balanță

Ai parte de susținerea unui grup sau a unei singure persoane care face cât mai mulți pentru tine. Ai curajul de a te afirma în situații în care altădată ai fi dat înapoi.

Horoscop 15 octombrie 2017 – Scorpion

Există riscul să înțelegi greșit revenirea la o poziție anterioară, de forță, și în familie și la serviciu. Respectul față de ceilalți este cheia menținerii acestei poziții.

Horoscop 15 octombrie 2017 – Săgetător

Ești pregătit pentru mai multe variante de viitor, însă te apasă faptul că se apropie termenele-limită pentru luarea unor decizii importante. Ar fi bine să nu te lași copleșit de emoții.

Citeste si: Iată la ce folosește orificiul de lângă camera foto a telefonului mobil: Nici nu te-ai gândit până acum la asta:

Horoscop 15 octombrie 2017 – Capricorn

E posibil să devii mai cuminte în a doua parte a zilei, când se va domoli și dorința ta de a controla resursele tuturor și de a le direcționa după bunul plac.

Horoscop 15 octombrie 2017 – Vărsător

Orgoliul te poate determina să iei decizii dintre cele mai neinspirate, mai ales în chestiunile legate de parteneriatele importante.

Horoscop 15 octombrie 2017 – Pești

Ai înțeles deja cât de complexă este munca pe care o prestezi în acest moment și cât de multe resurse, de diverse feluri, ți se cer. Pentru că înțelegi, îți va fi mai ușor să depui efortul necesar.

Citeste si: Un grup de țigani din România TERORIZEAZĂ un oraș din America! Aruncă gunoi peste tot, își fac nevoile în stradă, nu respectă regulile de circulație, distrug lucruri în magazine și ucid găinile

Lasă un răspuns

Top