You are here
Home > Actualitate > S-a ÎNDRĂGOSTIT pe Facebook de un fals doctor şi a fost PĂCĂLITĂ de JUMĂTATE MILION de dolari
loading...

S-a ÎNDRĂGOSTIT pe Facebook de un fals doctor şi a fost PĂCĂLITĂ de JUMĂTATE MILION de dolari

Povestea lui Jennifer Chen de 61 de ani din Melbourne, Australia, a început cu un simplu accept dat unei cereri de prietenie pe reţeaua de socializare Facebook. Din acel moment începea ca rotiţele unei înşelătorii bine puse la punct să se învârtă în defavoarea acestei femei credule.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Femeia a fost păcălită de un grup de persoane care s-au folosit de numele unui chirurg american să transfere sume importante de bani într-un cont.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Un anume „Frank Harrison” i-a spus femeii că este un chirurg din SUA, dar, de fapt, pagina sa de Facebook aparținea unui grup care se ocupă de fraude pe internet.

Înșelătoria a început la sfârşitul anului 2016, în noiembrie, când acesta i-a spus australiencei, într-o discuție pe Facebook, că intenționează să se mute în Australia și ar vrea să o cunoască. La scurt timp falsul medic a sunat-o pe femeie și i-a spus că are probleme.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

„Sunt la aeroport, am niște probleme. Aveam cu mine 1,5 milioane de dolari care au fost opriți la vamă. Oamenii legii zic că sunt prea mulți bani. Am primit o amendă mare, mă poți ajuta?”.

Înșelătoria a continuat, infractorii cerând din ce în ce mai mulți bani – în doar șase luni australianca a făcut 33 de plăți în contul falsului doctor. „M-am trezit prea târziu, nu am realizat că e o înșelătorie și mi-a fost frică să îi spun soțului meu”, scriu cei de la a1.ro citând News.com. Chen a plătit în total 571.000 de dolari în contul falsului doctor!

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Lasă un răspuns

Top