You are here
Home > Actualitate > Fata care a scris „Balada lui Dragnea“ şi-a pus lumea în cap. Ce a spus despre cei care se închină la moaște
loading...

Fata care a scris „Balada lui Dragnea“ şi-a pus lumea în cap. Ce a spus despre cei care se închină la moaște

Marilena Mihailescu, tânăra din Timişoara care a compus „Balada lui Dragnea: „Cine te-a făcut om mare, măi Grindeane, măi Grindeane?“, a postat recent un mesaj controversat pe pagina personală de Faacebook, adresat celor care se închină la moaște.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Tânăra susține că „Suntem un popor de pupători de oase şi devenim brusc credincioşi în zilele de sărbătoare, asta până dăm de un om cu carne pe oase şi care ne deranjează“.

Iată mai jos postarea completă a tinerei:

România, o Vale o Oaselor!

Citeste si: SOC: O TÂNĂRĂ ROMÂNCĂ S-A ARUNCAT ÎN GOL DE PE CATEDRALA SAINT PAUL ÎN FAŢA TURIŞTILOR

Avem de toate! Avem Parascheva, Ioan, Grigore Decapolitul, Nectarie, Nicodim, Arsenie…
Avem oase, multe oase! Problema mare însa nu sunt oasele lor putrezite şi neputincioase, ci faptul că ne place mult îndobitocirea şi că într-un final o să ajunge noi înşine asemenea unor oase putrezite!

Da, sună dur …dar deseori dăm dovadă de o îndobitocire în masă, ziua de astăzi fiind un exemplu viu a ceea ce înseamnă acest lucru; necunoaştere, idolatrie şi inconştienţa, iar toate acestea din cauza unor preoţi ce din păcate nu se aseamănă cu Ezechiel …

Da chiar aşa, cine-i ăla Ezechiel? Unul care a mâncat aluat cu balegă şi a stat zile şi zile nemişcat pentru păcatele poporului său!

Şi noi avem Ezechieii noştri, însă sunt opusul originalului. Şi ei mănâncă ceva cu miros greu, însă o fac pentru propriul folos şi pentru nenorocirea unei întregi ţări ce zace în neştiinţă. Cum permit cei ce slujesc în slujba de preot ca Dumnezeu să fie batjocorit şi înlocuit cu oase putrezite, nu ştiu şi nu înţeleg de unde atâta neobrăzare…

Nu văd decât goană după bani şi un nume sus pus, nicidecum goană după Dumnezeu! Suntem un popor de pupători de oase şi devenim brusc credincioşi în zilele de sărbătoare, asta până dăm de un om cu carne pe oase şi care ne deranjează. Atunci nu mai pupăm, ci scuipăm.

Rămânând la astfel de principii, să nu cârtim că ţara merge prost.Ţara merge la fel ca cei ce o locuiesc.

Cât timp rămânem la principul „crede şi nu cerceta”, e trist, dar ne merităm soarta!

Trăim într-o idolatrie greu de descris şi digerat!”, a scris Marienal Mihailescu.

„O să-mi primesc ceva injurii, dar …mi-o asum”

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Uimită de impactul pe care l-a avut postarea ei, Marilena a avut o nouă postare, în care a explicat că își asumă toate cele spuse, dar că nu își poate asuma interpretarea „unuia sau altuia”.

„Nu mă gândeam că articolul referitor la Moaște va ajunge în atenția presei, dar mă bucur că a stârnit reacții.

Reacțiile sunt diferite și sunt sigură că pe baza celor spuse de mine, fără ocolișuri, o să-mi primesc ceva injurii, dar …mi-o asum!

Îmi asum toate cele spuse, însă nu îmi pot asuma interpretarea unuia sau altuia care prin „Îndobitocit”, a înțeles că l-am făcut dobitoc.

Nu îmi asum nici „pângărirea sfinților”, că nu asta fac. Eu las sfinții sa fie sfinți!
Una peste alta, sper din suflet ca românii să înceapă să citească.

Personal, mărturisesc că un creștin ar trebui sa se rușineze de faptul că nu cunoaște Scripturile și se lasă dus în rătăcire, legat la ochi cu propriul consimțământ.

Eu merg pe principiul: Sola Scriptura!”, a mai scris tânăra.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Lasă un răspuns

Top