You are here
Home > Actualitate > A înnebunit tot internetul cu buzele ei, dar nimeni nu a bănuit ce secret teribil ascunde
loading...

A înnebunit tot internetul cu buzele ei, dar nimeni nu a bănuit ce secret teribil ascunde

O tânără a uimit întreaga lume cu buzele sale, după ce fotografiile s-au viralizat rapid pe Internet. Toată lumea a început să o admire, însă nimeni nu s-a gandit că, de fapt, în spatele imaginii perfecte afisate se ascunde o drama teribilă, o suferință cumplită. Iată mai jos despre ce este vorba:

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Frumoasa tânără, în vârstă de 25 de ani, din Australia, a început să își picteze buzele în momentul în care a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier și a fost nevoită să rămână în casă, la sfatul expres al medicilor.

”Mi-am petrecut cea mi mare parte a timpului în casă și m-am concentrat pe artă. După ce a lucrat pe pânze am început să îmi pictez propria față, apoi am exersat cu machiajul”, spune Jasmina Daniel pentru ABC News, potivit realitatea.net.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

În timp, tânăra a ajuns să își picteze buzele cu imagini inspirate din filme dar și din natură, peisaje urbane ori din spațiu.

Modelele pictate de această tânără au fost apreciate de zeci de mii de oameni pe Instagram, internauți fiind fascinați de talentul acesteia, explus pe o suprafata atât de mică cum sunt buzele.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Precum un artist adevarat, Jazminei i-a luat ceva timp până când și-a dar seama care sunt cele mai frumoase modele. Ea a recunoscut că, la fel cum fac și pictorii, se ambiționează ca munca ei să se apropie de perfectiune, sau cel puțin până când este mulțumită de rezultat.

Întrebată care este desenul ei favorit, tânăra artistă a insistat că pentru ea toate sunt speciale, mai ales că reprezintă ceva ce iubește. Mai mult decât atât, ea a adăugat că speră doar să aducă la fel de multă bucurie și fericire altor persoane precum îi aduc și ei.

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Iată mai jos câteva dintre cele mai interesante modele:

Sursa foto: missjazminad Instagram

Sursa foto: missjazminad Instagram

Sursa foto: missjazminad Instagram

Lasă un răspuns

Top