You are here
Home > Actualitate > Cum scapi de herpes peste noapte? Medicamentul se află chiar la tine în bucătărie
loading...

Cum scapi de herpes peste noapte? Medicamentul se află chiar la tine în bucătărie

Herpesul este un virus extrem de contagios, care afecteaza foarte multe persoane. Afla cum poti scapa de el cu un truc extrem simplu. Aceste soluții se află chiar la tine în bucătărie!

Ce este herpesul

herpesul este o afecțiune provocată de un virus (Herpes Simplex). Odată instalat în organism, acest virus intră într-o stare latentă, adică poate recidiva oricând, pe fondul unor factori favorizanți. Cu alte cuvinte, odată ce ai făcut herpes, nu mai scapi de el toată viața, ci te vei confrunta din când în când cu nesuferite vezicule pline de lichid, scrie eva.ro

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Există mai multe tipuri de Herpes Simplex, însă cele mai comune dintre ele se manifestă cu precădere la nivelul buzelor sau în zona genitală.

Unele persoane nu stiu ca au virusul care cauzeaza herpesul, in timp ce altele se confrunta cu aceasta probleme chiar si de doua ori pe an.

Usturoiul, remediu impotriva herpesului

Herpesul este foarte greu de tratat, dar exista remedii care s-au dovedit eficiente. Usturoiul, de exemplu, este folosit in scopuri medicale de 5.000 de ani si poate trata cu succes aceasta problema.

Pentru tratarea herpesului, curata un catel de usturoi, toaca-l marunt, apoi aplica pe zona afectata. Lasa-l sa actioneze 10 minute, apoi clateste cu apa calduta. Te va ustura la inceput, dar apoi vei vedea cum durerea te va lasa. In multe cazuri, herpesul dispare dupa acest tratament. Daca nu se intampla, insa, asta, repeta procesul si a doua zi, scrie unica.ro.

Citeşte şi: Caz șocant în Marea Britanie: Asistentă româncă, terorizată de vecini.

Bicarbonat de sodiu, remediu împotriva herpesului

Bicarbonatul te scapă de mâncărimile herpesului! Trebuie să știi că aceasta este unul din cele mai vechi tratamente naturiste împotriva herpesului şi chiar funcţionează. Este eficient mai ales împotriva mâncărimilor.

Se amestecă puţin bicarbonat cu apă, se udă o compresă, apoi se aplică pe herpes. Se poate lăsa oricât de mult pentru a usca herpesul rapid şi a preveni mâncărimile, mai precizează sursa citată.

Citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Lasă un răspuns

Top