Mănânci fasole păstăi verde sau galbenă? Care este diferența și care este, de fapt, mai sănătoasă Actualitate Articole Culinar Diverse Educational EVENIMENTE Galerie Life Lifestyle media Neinteresante NEWS Povesti Reteta Romania Sanatate SHOWBIZ Social Spiritualitate Tips&tricks TURISM by admin - octombrie 21, 2017octombrie 21, 20170 Fasolea verde şi cea galbenă sunt înrudite, au un gust foarte asemănător, precum şi cantitatea de substanţe nutritive, însă este vorba de două plante diferite care fac parte din aceeaşi specie. Citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar. Culoarea galbenă a păstăilor vine de la flavonoidele (substanțe cu efecte antiinflamatoare și antioxidante) pe care le conține, iar culoarea verde – de la conținutul mare de clorofilă (care are o acțiune depurativă, antitoxică). Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt 100 g de fasole păstăi are doar 24 kcal. Aceasta conţină foarte multă vitamina C, provitamine A, vitamine din grupa B, vitamina E, acid folic, minerale şi celuloză Vitaminele C, A, E precum şi zincul conţinut în ea este un foarte bun mijloc de apărare împotriva radicalilor liberi şi asigură pielii noastre un aspect tânăr şi sănătos. Combinaţia de celuloză, acid folic, magneziu şi potasiu în fasolea în păstăi micşorează riscul stopului cardiac Citeşte şi: Caz șocant în Marea Britanie: Asistentă româncă, terorizată de vecini.