You are here
Home > Actualitate > Află rețeta celui mai puternic remediu natural. Îmbunătățește memoria, vederea și auzul
loading...

Află rețeta celui mai puternic remediu natural. Îmbunătățește memoria, vederea și auzul

Cu toții ne dorim o memorie de invidiat, o vedere ageră și să auzim clar chiar și cele mai fine sunete. Însă nu de puține ori ni s-a întâmplat să uităm ce avem de cumpărat la supermarket fără o listă făcută de acasă, și deseori îi rugăm pe interlocutorii noștri să repete ce ne-au spus pentru că nu i-am înțeles sau auzit bine.

Citeşte şi: Caz șocant în Marea Britanie: Asistentă româncă, terorizată de vecini.

Iar despre vedere, ce să mai vorbim… mulți dintre noi au nevoie de ajutorul ochelarilor sau a lentilelor de contact pentru a vedea clar obiectele aflate prea aproape, sau, după caz, prea departe.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Află rețeta celui mai puternic remediu natural. Îmbunătățește memoria, vederea și auzul

Aceste probleme scot în evidență înaintarea în vârstă, dar și faptul că organismul nostru are nevoie de puțin ajutor. Pentru toate acestea are o soluție chiar natura, prin plantele pe care ni le oferă și care ne pot aduce beneficii extraordinare. Secretul este să știm cum să le folosim.

În cazul de față este vorba despre o plantă care, până nu de mult, nu a fost apreciată la adevărata valoare: hreanul.

Hreanul este o legumă de la care se folosesc rădăcinile ce este utilizată atât în bucătăre, la pregătirea murătorilor, la condimentarea preparatelor culinare sau în industria conservelor, cât și ca plantă medicinală. Rădăcinile acestei plante conţine foarte multă vitamina C, dar și şi minerale precum fierul, potasiul, calciul şi magneziul. Iar mirosul înțepător al plantei este dat de glucozinolaţi, extrem de eficienți împotriva diferitelor bacterii.

Remediu pe baza de hrean pentru îmbunătățirea memoriei, vederii și auzului!

Ingrediente:

rădăcină de hrean – 125 de grame
scorțișoară – două linguri
rădăcină de ghimbir – aproximativ 2 centimetri
miere de albine – trei linguri
lămâie – patru bucăți

Rețeta remediu pe bază de hrean

– se mărunțește în blender rădăcina de hrean împreună cu cea de ghimbir

– de adaugă, pe rând, zeama de la lâmâi, scorțișoara și mierea de albine

– după ce a fost bine amestecată compoziția se va păstra într-un recipient din sticlă, de preferat un borcan

Acest site nu furnizeaza sfaturi medicale. Conținutul acestui articol este doar în scop informaţional şi nu înlocuiește sfaturile medicale de specialitate.

Cum se administrează remediul pe baza de hrean

Pentru efectul scontat, acest amestec pe baza de hrean trebuie consumat pentru o perioadă de cel puți trei săptămâni. Indicat este să luați câte o linguriță de două ori pe zi, înainte de masă.

Potivit specialiștilor, acest preparat pe bază de hrean este un puternic remediu natural, cu efecte semnificative în ceea ce privește memoria, vederea și auzul.

Citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Lasă un răspuns

Top