You are here
Home > Actualitate > Informaţii de ULTIMA ORĂ în cazul bărbatului din Botoşani care şi-a UCIS fetiţa de 5 anişori. Anunţul a fost făcut de procurori
loading...

Informaţii de ULTIMA ORĂ în cazul bărbatului din Botoşani care şi-a UCIS fetiţa de 5 anişori. Anunţul a fost făcut de procurori

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din satul Vânători – comuna Gorbăneşti a fost reţinut, duminică, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, după ce şi-a ucis fetiţa în vârstă de cinci ani, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al instituţiei, procurorul Valeriu Chihaia.

Informaţii de ULTIMA ORĂ în cazul bărbatului din Botoşani care şi-a UCIS fetiţa de 5 anişori. Anunţul a fost făcut de procurori

Potrivit acestuia, crima ar fi avut loc pe fondul unor divergenţe pe care agresorul le-a avut cu concubina sa, dar şi pe fondul consumului de alcool.

În semn de răzbunare, bărbatul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o în gât pe fetiţa care dormea.

El urmează să ajungă în faţa judecătorilor Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

OROARE, noaptea trecută, în Botoşani. Un tată BEAT MORT i-a tăiat gâtul fetiţei sale de doar 5 anişori. Bunica micuţei face declaraţii HALUCINANTE

O crimă oribilă s-a petrecut în această noapte în localitatea Vânători din judeţul Botoşani. Un individ şi-a ucis copila de 5 ani, în timp ce aceasta dormea. Bărbatul, beat mort, a vrut iniţial să-şi ucidă soţia.

Bunica fetei mărturiseşte că bărbatul îşi plănuia fapta de ceva vreme.
El mă ameninţa, şi-mi spunea ca să-mi facă o bucurie. Într-o zi o să-mi facă el o bucurie, dar nu mă gândeam la aşa ceva. Nu mă gândeam la aşa ceva, a declarat femeia.

Bătrâna este disperată şi foarte speriată. Nu mai are nici putere şi nici lacrimi. Cu câteva minute înainte, ginerele său i-a ucis nepoata de 5 ani.
El a lucrat la fântâni, a venit acasă ţeapăn de beat. A vrut s-o omoare prima dată pe dânsa, fata dormea. Şi ea a ţipat disperată şi am auzit-o. Şi eu am scos femeia şi am uitat de copil. Că m-am speriat. Şi a rămas copilul. Când m-am dus să scol copilul era închisă uşa. Şi n-am mai putut să-l salvez, povesteşte bunica fetei.

Individul a intrat în camera în care dormea copilul şi l-a ucis în somn.

Medicii veniţi imediat la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru copilă. Au fost nevoiţi să constate decesul. Bunica fetiţei, dar şi vecinii, spun că bărbatul era foarte violent şi umbla mai tot timpul beat.

Bătrânul spune că se aştepta ca individul să facă ceva rău, dar nu credea că e în stare să-şi înjunghie propiul copil.

Cadavrul a fost luat şi dus la IML pentru necropsie iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Cel mai probabil, individul îşi va petrece mulţi ani după gratii de acum încolo

Lasă un răspuns

Top