You are here
Home > Actualitate > CARNEA FALSĂ! Secretul murdar al produselor din carne. Mari furnizori folosesc acest produs special cunoscut sub denumirea de “lipici de carne” / video
loading...

CARNEA FALSĂ! Secretul murdar al produselor din carne. Mari furnizori folosesc acest produs special cunoscut sub denumirea de “lipici de carne” / video

Un “lipici de carne” este o pudra alba care lipește resturi provenite din prelucrarea cărnii și conține bucăți de carne de vită, miel, pui si pește. Aceasta pudra se folosește de ceva timp, nu este o noutate.

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a Mădălinei Ghenea către fiica sa: „Să știi că anumite persoane te vor iubi, indiferent de ceea ce vei face”

Lipiciul de carne are un agent coagulant reprezentat de sange de animal. Prezinta un grad ridicat de risc de infestare cu bacterii adunate din bucățile de carne. File-ul este format din resturi de carne lipite bine si condimentate cu monoglutamat de sodiu. Nu oricine consumă file, dar cei în cauză cred că mănâncă o carne de calitate superioara. Se înșeală.

Carnea nu se rupe acolo unde bucățile sunt lipite, si nu iti poti da seama ca nu este o bucata întreaga.

În restaurante bucătarii folosesc această enzimă lipicioasă sub forma de pudra alba. Carnea este amestecată,iar cei care o prepară au grijă să nu inhaleze substanta utilizată.

Mari furnizori folosesc acest produs special cunoscut sub denumirea de “lipici de carne” pentru a lipi portiuni ramase sau “resturi” de carne si le vând ca produse de calitate.
Sunt state pe Glob unde nu exista nicio reglementare in privința lipiciului de carne. Produsele sunt ambalate în supermarket-uri sub numele de carne “procesata” sau “reprocesata”.

O friptura care conține lipici de carne este foarte periculoasă. Poate produce cheaguri de sânge si atacuri cerebrale.

Daca bucatile de carne lipite nu sunt bine prelucrate termic bacteriile existente in acele bucati nu sunt ucise, consumatorii riscand contaminarea întregului tract digestiv.

Acum se mai citeste si: VIDEO: ROMANIA, Botosani UN Veteran de război umilit de „autoritati” Alti au furat milioana de euro…

Lasă un răspuns

Top