You are here
Home > Actualitate > Fostul Primar al Londrei Boris Jhonson, Șeful diplomației britanice cere creativitate în discuțiile despre Brexit (RASUL/PLANSUL)
loading...

Fostul Primar al Londrei Boris Jhonson, Șeful diplomației britanice cere creativitate în discuțiile despre Brexit (RASUL/PLANSUL)

Ce sa intelegeti mai exact: Habar nu au cum si ce sa faca cu mizeria creata de cativa raristi care au aruncat Anglia in cel mai mare impas, O senila care a facut campanie PRO EU ( Adica exact cum vezi Theresa May a mers pana in referendum alaturi de toti cei care au dorit sa ramana in Uniunea Europeana ) Si senila avara dupa putere a dat imposibilul mai departe

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Voi intelegeti ce face acest diplomat Britanic? „Șeful diplomației britanice cere creativitate în discuțiile despre Brexit”

Acum se mai citeste si: VIDEO: ROMANIA, Botosani UN Veteran de război umilit de „autoritati” Alti au furat milioana de euro…

Ministrul de externe britanic Boris Johnson a cerut luni ‘prietenilor și partenerilor’ de la Bruxelles să facă să avanseze negocierile privind Brexit-ul pentru a se concentra pe viitoarea lor relație comercială, adăugând că ambele părți trebuie să gândească acum în mod creativ pentru a găsi o soluție, relatează Reuters noteaza Agerpres.ro.

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a Mădălinei Ghenea către fiica sa: „Să știi că anumite persoane te vor iubi, indiferent de ceea ce vei face”

‘Sugerez cu umilință prietenilor și partenerilor noștri de la Bruxelles să continue pe această cale’, a afirmat el, după ce a rostit un discurs la Londra.

Citeste si: Cura miraculoasă cu usturoi: Înghite câte un cățel de usturoi timp de cinci zile pe stomacul gol

‘Ar trebui să profite de această ocazie și să înceapă să se gândească la viitor. Sunt sigur că ne putem gândi foarte creativ și pozitiv în legătură cu modul în care putem ajunge la înțelegeri care să se potrivească de ambele părți ale canalului’ Mânecii.

Citește și: BREAKING NEWS: Ultima Ora „update” La Mall in Marea Britanie in complexul comercial a luat ostatici

Pe de altă parte, șeful diplomației britanice a afirmat că acordul între puterile occidentale și Iran pentru a diminua programul nuclear va supraviețui în pofida deciziei SUA de a nu certifica din nou acordul.

Citește și: VIDEO: Otrava pe care o bei în fiecare zi. Crezi că nu îți face niciun rău însă îți distruge oasele

Lasă un răspuns

Top